Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Az egér féreg dobozszámra...

Hucek2 kérdése:

Az egér féreg dobozszámra fogy. A csabdába nem megy bele. A fagyáklõs kukorica nem kelendő. Mit tegyek? Szép napot.

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 13:45
1 2
 11/15 Avair2010 ***** válasza:
Azt kötve hiszem, hogy a patkánymérget túléli, hiszen azzal egyesek embereket is tettek már el láb alól. A miénk is hatékony, csak elfogy kb. fél éven belül a lerakott helyeken. De az igaz, hogy kb. csak negyed évre véd egy-egy tasaknyi lerakott méreg. Ha ennél is sűrűbben látsz egeret, akkor szólj a szomszédoknak, hogy ők is irtsák, nyilván tőlük jön át hozzád, ha nekik sok takarmányuk van. Ekkor az az ő kötelességük is, hogy irtsák. Ha nem hajnalndóak rá, kényszeritsd ki önkormányzaton keresztül őket rá!
2023. dec. 30. 03:41
 12/15 anonim válasza:
nekem a macska segített mindent kiirtott és a patkány is elhúzott a vakond meg a cickany is, a kenyér az bonyolult volt de az is ment.. igazi vér macska volt..
2023. dec. 30. 10:53
 13/15 anonim válasza:
menyét félre írta google
2023. dec. 30. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Az egér belemegy a csabdába,nincs kivétel! De nem biztos,hogy látsz egy egeret másnap meg is fogod! Hagyományos egérfogóba teszel szalonna darabot vagy felvágottat arra előbb rámegy mint a dióra(itt olvastam) a szallona a kedvence és jól terjed az illata! Meg gondolom egér mérget akartál írni,nem mindegy milyet veszel van amelyiktől csak híznak,Nem merülök bele kérj a boltostól tanácsot ahol megveszed! Ha jól gondolom fagyállós kukoricára gondoltál,azzal ne kisárletezz!Még azt elfelejtettem,hogy a csabdát mindig fal mellé tedd ha van rá lehetőség mert egerek,patkányok ott közlekednek éjszaka!
2023. dec. 31. 02:07
 15/15 rmf730 válasza:
52%
Liszt és gipszpor (vagy cement) keveréke, kiválóan bevált, rakd egy liszteszacskóba és én még egy nylonba is belerakom h “ne legyen feltűnő”…. Esetleg egy kis víz a közelben segítheti a folyamat előrehaladását.
2023. dec. 31. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!