Javasoltok valamit egér ellen?
Ha csapdázod az egeret, akkor nem kell megpróbálni zavarni. Hagyni kell, hogy nyugodtan rámenjen a csapdára.
Majd azért ha elnézed a ragacsban rángatózó egeret, ahogy néz rád rémülten, és futna, ha tudna, az nem biztos, hogy jó érzés lesz. Utána vagy magad megölöd, vagy hagyod szomjan pusztulni. Nem szép halál.
Én sokkal jobb módszernek tartom a hagyományos lecsapós egérfogót. Üzembiztos is, és nem is okoz szenvedést, mert egy ütés, és vége az egérnek.
Pedig az a legjobb, a lecsapós. Cérnával kösd rá a csalit.
Én szoktam rá csepegtetni horgász aromát is. Jó szagos, arra jönnek.
"Belőle", akkor az ilyen műanyag volt? Azzal nincs tapasztalatom. Csak annyi, hogy amikor vettem egyet, és próbaképpen egy fadarabbal lenyomtam, hogy lássam, milyen erőnél csappan el, az egész széttört.
Én a hagyományos fémet használom. Ahol a tüske van, ott felfelé átdugom két összekötött drót 4 végét (3 cm), a tüskét fogóval visszanyomom rögzítésnek, és a drótokkal körbetekerem az 1/8 diót. Így kénytelenek a drótot rágni, és a fogó lecsapódik. Általában a bolti beállítás megfelelő, de lehet rajta hajlítani, ha mégse csappan el.
Egerfogasban a foxterrier (azaz foxi) az abszolut szakerto,a mester.
Osztonbol csinalja. Vadaszkutya.
Patkany es egeridtasra tartjak videken.
A cica hozza kepest ipari tanulo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!