A rágcsálóirtó pép mennyire hatásos egerek ellen?
Én agyag virágcseréppel csináltam ezt, és egy L betű alakra hajlított alumíniumdróttal volt feltámasztva, amire kenyeret tettem.
Mikor megvolt az egér, mindenestől levittem, és hívtam a macskákat... Egy idő után már ha megláttak, nyávogva hívtak arra a betonplaccra, ahol kapták az egereket.
De a legegyszerűbb, legbiztosabb, legolcsóbb, valamint nem is állatkínzás a hagyományos lecsapós egérfogó. Mg-i boltokon kívül még 100 ft-os boltokban is előfordul, meg piacokon. Mindenki más csalira esküszik, én a dióra, amit a tálca lyukán áthúzott rézdróttal rögzítek. Még egy óriási előnye, hogy ha lakótérben van az egér, akkor ki tudod dobni, nem fog ott elrothadni a legnehezebb szekrény alatt, mint méreg esetén.
Ha nem lakótérben van, és sok egered van, nem győzöd fogóval, akkor a zselé a leghatékonyabb méreg. Olyat keress, aminek brodifakum a hatóanyaga, ez a jobb változat.
Nagyon jó rugósakat lehet kapni, ha sok van venni kell többet !
Nagyon érzékeny, negyed diót rá imádják ha hozzáér annyi neki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!