Piszkos Fred kérdése:
Melyik az a patkànymèreg ami nem àrtalmas a kutyàra ha esetleg elkapja a mèrgezett patkànyt?Ès melyik patkànymèreg hatàsos màr kis mennyisèg fogyasztàsa esetèn patkànyírtàshoz?Nekem a Storm ultràt ajànlottàk!
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 20:24
1/5 anonim válasza:
Ez a legtermészetesebb módja. Ha mérgezed, utána még pár napig él. Ha megfogja egy kutya, macska vagy ragadozó madár, meghalnak. Illetve a görények és a kutyák az egész familiát kiszedik az fészekből.
3/5 anonim válasza:
Minden méreg ártalmas az emlősökre, ami a patkányra is.
Nekem ami bevált, az a cicamica.
Na meg eltüntetni a kaját, amire jönnek, vizet kint.
4/5 anonim válasza:
Sajnos ilyen méreg nem igazán van, ha félted a kutyusod érdemesebb az élvefogó vagy keresni olyat aki görénnyel/kutyával vállal patkányírtást.
5/5 Platypus válasza:
Jelenleg léteznek már D-vitamin alapú mérgek meg valami permetezős kütyüről is hallottam. A rágcsálók számára sokkal mérgezőbb, mint ránk, ezért náluk viszonylag kis dózis is károsodást okoz, míg a rágcsálót esetleg elfogyasztó ragadozónak csak egy adag D-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!