Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Gipszkarton mennyezetben...

Gipszkarton mennyezetben szaladgàló egèrsereg ellen mit lehet tenni? minden èv őszèn megjelennek... Idèn sajna màr augusztusban elkezdősdött

Figyelt kérdés
Règi stukatúr mennyezet alà raktunk gipszkarton àlmennyezetet. A padlàs le van betonozás. A kis mocskok valahogy eljutnak a gipszkartonig. Padlàson ultrahangos kèszülèk. Ragasztók amik fogjàk az egereket. De mivel lehetne őket kiűtni teljesen?

2023. szept. 8. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Macska, sok macska az udvarba.
2023. szept. 8. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Szomszèdba vannak kacskàk, nàlunk az udvarban kutyàk vannak. Emiatt macskàkat nem tudunk tartani
2023. szept. 8. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt a melléképületben. Odatámasztottam a falhoz egy colos deszkát, hogy a szomszéd macskák fel tudjanak mászni a padlásra, a többit megoldották. Láttam a kamerán, hogy jön le a rámpán a macsek egérrel a szájában. Még egy rossz plédet is vittem fel. Hogy legyen hol aludnia 🙂

Egér érzi a macskát. Menekülnek onnan.

Állandóan megrágtak mindent.

2023. szept. 8. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Szerencsèd volt ,hogy csak a mellèkèpülettel jàrtatok így...

Nekünk a lakàs mennyezetèben zörögnek... Macskàk nem tudnak feljutni a padlàsunkra. Illetve a padlàs betonos... Nem làtni szaladgâló egereket....

2023. szept. 8. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A mi padlásunk saras,alatta deszka, alatta légrés,nád, vakolat.Na én felbontam egy helyen oda egérfogó, és úgy.
2023. szept. 8. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!