Mit tegyek a kis muslinca szerű bogarakkal?
Nem vagyok benne biztos, hogy amik ellepték a konyhámat azok muslincák-e. Nagyon kicsik, de azt olvastam, hogy ezek inkább a gyümölcsökre jönnek, viszont ezek egy elöl felejtett nagy virsliscsomag miatt jelentek meg. Egy olyan helyre raktam ahol nem volt szem elött és teljesen elfeledkeztem róla. Mire szaga lett és megtaláltam már tele volt ezekkel a bogarakkal. Kidobtam de nem tűntek el. Gondolom muslincák lehetnek de nem vagyok benne biztos és elkezdtek beszivárogni a lakás többi pontjába is.
Természetesen meg fogom próbálni a neten olvasott praktikákat, de ezek tényleg hatásosak és eltűnteti őket, amint elfogta az utolsó muslincát is vagy mostmár mindig kint kell lennie majd ilyen csapdának mert nem fognak eltűnni? Esetleg van olyan bolti szer ami megöl minden ilyen repülő kis bogarat?
A válaszokat előre is köszönöm.
Én a legyeket is porszívózom, a muslicáknál szerintem is jól bevált dolog.
Aki pórszívót használ erre a célra valószínűleg a művelet befejezése után kiüríti a portartályt/porzsákot, és nem a lakáson belüli kukába...
Értsétek meg, hogy a muslicák akkor is életben maradnak, ha a porzsákot bárhová teszed, ha benne vannak, mert kimásznak belőle.
Ezzel a kérdés figyelését befejezem.
Köszönöm a megértést.
#12 Aranyos vagy hogy meg akarod nekünk magyarázni miért nem sikerülthet ami már réges régen megtörtént.
Nem is akarjuk megülni a muslicákat a porszívózással, nem tudom miért pattogsz ezen.
A kérdés az volt mihez kezdjen velük, mi meg elmondtuk, hogy mi ezt kezdtük velük - sikeresen.
A muslicák szerencsére nem olvasták a marhaságaidat és szépen benne maradtak a porszívóban, amíg ki nem ürítettük és a muslica probléma a lakásban ezzel meg is oldódott.
Próbálhatod ismételgetni, hogy nem sikerülhet, de attól az már évekkel ezelőtt működő, valós, megtörtént tény marad. Még akkor is ha te nem tudod felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!