Honnan jöhetett be a bolha a lakásba?
Figyelt kérdés
Panel lakásban lakom és ma észrevettem egy bolhát az asztalon. Először látok a lakásban bolhát, bár néha vannak ,,bolha gyanús” csípések rajtam, de nincs semmi kisállatom, ami behozhatta. Honnan jöhetett? Valami/Valaki behozta a lakásba? Lehet több is van itt ,vagy csak ez az egy került be valahogy?2023. márc. 30. 16:13
1/5 anonim válasza:
Bárhonnan sajnos, akár a ruhádon, cipődön is bevihetted.
2/5 anonim válasza:
panelházban láttam milliónyi bolhát...ugyanis egy döglött macskán élősködtek.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy bolha? Nem inkabb agyi poloska? Utobbi a gyakoribb.
4/5 A kérdező kommentje:
3-as Biztos nem, amit én láttam az egy kis barna állat volt (1mm-es kb.) ,ami két másodperc múlva el is pattant az asztalról még mielőtt le tudtam volna csapni.
2023. márc. 31. 08:37
5/5 anonim válasza:
Insecticide 2000. Ezzel lefújni mindent. Főleg szőnyegeket, ágyat, kanapét, mindent, ami szövet és minden egyebet is. Mindent átmosni 60 fokon utána, ruhákat mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!