SOS!!! Mik ezek az apró-apró fekete állatok, amikből több ezer van igen kis helyen???
Mire jönnek és mivel lehet elűzni?
Amikor összenyomom őket, akkor ezeknek a keverékét érzem: gumi, alma(, ecet)
Nem ételre jönnek. Erdőben vagyok és a holmijaimat ellepik.
Azt észrevettem tegnap, hogy őzlábgombára mennek, de csak olyanra, ami már nincs a tönkön rajta.
Tegnap szedtem is egyet, gondolván, hogy elkészítem, de még nem jutottam oda. A tárgyaim mellé tettem, de 1 méterre is megtalálhatóak ezek. Most kitettem a gombát, nincs a közelben. Azóta néhány perc telt el, változás még nincs.
A kupak szándékosan van a képen a méretarány miatt.
Valamilyen ugróvillások.
Azoknak a kis fehéreknek a rokonai, amik a túlöntözött virágcserepekben pattognak.
Köszönöm 8-as! Azok.
Elég rémisztő volt amikor elleptek majdnem minden holmim. Este viszont eltűnt a többségük.
A földet lekapartam 1-2 cm vastagan és eltávolítottam. Jelentősen csökkent a számuk, de így is maradtak.
Az elmúlt héten itt nagyon sokat esett az eső és a szárazabb helyekre is bejöttek. Nem kellemes a társaságuk főleg, mert büdösek. És az igen nedves környezetben mindenhol megtalálhatóak voltak; így avarban, fatörzsön 1,5 m magasságban is, halott faágakon, melyek csak részlegesen érintkeznek a talajjal. Hát nem jó a társaságuk... Száraz időben viszont eltűntek, nem tapasztalom a jelenlétüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!