Mi mást jelenthetnek az álmaimban szereplő állatok?
Már hét éve képes vagyok visszatérni ebbe a helyzetbe: különféle állatokkal járok be egy területet. A három leggyakoribb a következő:
Egy sötétbarna mén, együtt gyalogolunk egy erdőben, ahol vége van, ott egy szép rét terül el. Néha felülök a ló hátára, máskor csak egymás mellett fedezzük fel a tájat.
Egy átlagosnál jóval nagyobb hím oroszlán, vele csak éjjel találkozom, Afrikában. Sokszor álmodom, hogy felfedező vagyok, egy ilyen út során akadtam össze a nagyfiúval. Mindig viszek neki egy kis ennivalót, aztán vele is elindulok felfedezőútra.
Egy nagy hím fekete párduc, indáiban. Vele láttam eddig a legtöbbet az elém táruló világból, és vele a legmélyebb a kapcsolatom, ugyanis már sebet is kapott értem, kétszer is. Neki adtam egyedül nevet eddig: Ráó (a rádzsá, királyi cím egyik alakja, mint személynév)
Ők nem jelképeznek vágyakat és ösztönöket, túl sokoldalúak ahhoz, eddig úgy veszem ki, ők az őrzőim.
Az a különleges ezekben az állatokban, hogy megértik amit mondok, és ők is meg tudják értetni velem hogy mit akarnak nekem mondani.
Egy kis leírás a dolgokról:
2020. 06.24.
...A fekete párduc gondolkodás nélkül mellém feküdt, összegömbölyödött a földön, én meg az oldalára dőltem, egyáltalán nem féltem, sőt most éreztem magam a legnagyobb biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!