Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » 60 éves családi házam (Kádár-...

60 éves családi házam (Kádár- kocka)...padlásán kb. 15 darázsfészek van. Elirtsam őket, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Most nyugszanak, mert borult az idő (esett is jó sok)...A tetőzet olyan, hogy bármikor hozzá kellhet nyúlni. Számomra az lenne a megnyugtató, ha nem korlátoznának a darazsak bármiféle padláson végzendő feladatban.

Ezek a fészkek kb. 1 hónapja még nem voltak...most látom csak (csodálkozva...)

2022. júl. 30. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vegyel olyan darazsirtot amit messzire lehet fujni.

En olyat hasznalok amit 3-4 meterrol simen tudok fujni es hab kepzodik amibe ugy beteriti oket hogy csak vergodnek.

Hajnalban csinald mert akkor alszanak.

A legjobb akkor ha huvos van mert akkor nem tudnak repulni, csak a mostani nyari idojaras nagyon kedvez nekik, foleg egy padlason.

2022. júl. 31. 01:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem se jó a Chemotox. Attól csak megkergülnek, koordinálatlanul repülnek összevissza másodpercekig. Ráadásul csak közelről tudod lefújni vele, ezért szinte biztos nem úszod meg csípés nélkül. Amíg nincs semmi dolgod a padláson, addig ne is bajlódj velük. Elég akkor kiirtani őket, amikor javítani kell a tetőt. Éjjel vagy hajnalban jó ezt elvégezni, mert akkor mind a fészken van, és viszonylag nyugodtak és inaktívak.

Effect darázsirtót vegyél! Én évek óta ezt használom.

[link]

2 méterről is lefújhatod, és amint lefújtad, azonnal megmeredve potyognak le.

2022. júl. 31. 09:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!

Most már minden adott a sikeres irtáshoz...az elmélet és a 'technika' is...beleértve magát a spray-t is. Ezt vettem nem túl régen, egyszer egy keveset használtam belőle

[link]

Ti is ezt ajánlottátok...nagyon köszi még egyszer is!!

2022. júl. 31. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!