60 éves családi házam (Kádár- kocka)...padlásán kb. 15 darázsfészek van. Elirtsam őket, vagy hagyjam?
Most nyugszanak, mert borult az idő (esett is jó sok)...A tetőzet olyan, hogy bármikor hozzá kellhet nyúlni. Számomra az lenne a megnyugtató, ha nem korlátoznának a darazsak bármiféle padláson végzendő feladatban.
Ezek a fészkek kb. 1 hónapja még nem voltak...most látom csak (csodálkozva...)
Vegyel olyan darazsirtot amit messzire lehet fujni.
En olyat hasznalok amit 3-4 meterrol simen tudok fujni es hab kepzodik amibe ugy beteriti oket hogy csak vergodnek.
Hajnalban csinald mert akkor alszanak.
A legjobb akkor ha huvos van mert akkor nem tudnak repulni, csak a mostani nyari idojaras nagyon kedvez nekik, foleg egy padlason.
Szerintem se jó a Chemotox. Attól csak megkergülnek, koordinálatlanul repülnek összevissza másodpercekig. Ráadásul csak közelről tudod lefújni vele, ezért szinte biztos nem úszod meg csípés nélkül. Amíg nincs semmi dolgod a padláson, addig ne is bajlódj velük. Elég akkor kiirtani őket, amikor javítani kell a tetőt. Éjjel vagy hajnalban jó ezt elvégezni, mert akkor mind a fészken van, és viszonylag nyugodtak és inaktívak.
Effect darázsirtót vegyél! Én évek óta ezt használom.
2 méterről is lefújhatod, és amint lefújtad, azonnal megmeredve potyognak le.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Most már minden adott a sikeres irtáshoz...az elmélet és a 'technika' is...beleértve magát a spray-t is. Ezt vettem nem túl régen, egyszer egy keveset használtam belőle
Ti is ezt ajánlottátok...nagyon köszi még egyszer is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!