Hogyan lehet kiírtani a csótányokat?
Kellemetlen téma. Az a helyzet, hogy kaptam egy elég koszos mikrót olyan másfél évvel ezelőtt, ami se belül, se kívül nem volt kitakarítva. A konyhapulton volt, és hát mikor ki akartam végre takarítani (1-2 hónappal később), akkor láttam meg a csótányokat alatta/benne. Azóta a konyhából sikerült őket kiűzni, de az előszobába rendszeresen megjelennek, minden másnap reggel látok kb 1-2 tetemet (rosszabb esetben még élőt). Be van az egész előszoba pöttyözve csótányírtóval, de nem igazán segít, pedig elvileg olyat vettem ami másnak beválik. Nincs semmilyen bútor az előszobába, az egész tök üres, és kb 1m2 az alapterülete. Egyedül a linóleum kezd 1-2 helyen feljönni, max oda tudják magukat befészkelni, de ott is van méreg. Végre 3 napja nem volt egy se, erre ma reggel rögtön 3mat is találtam. Annyiból hibás vagyok, hogy nem szoktam rögtön levinni a szemetet, van amikor 1-2 napig ott áll az előszobába, meg a mosogatást is néha elhúzom, amikor már nagyon fáradt vagyok, mert elég sokat dolgozok. Régen amúgy a fürdőbe is voltak, de már ott se találok 1-et sem. Ami viszont kellemetlen, hogy a lábtörlőmön is rendszeresen megjelenik 1-1, így vagy az ajtó alatt másznak be, vagy csak ott kiszöknek.
A lépcsőházba amúgy tuti van másnak is, mert benéztem a vízóra szekrénybe és tele van tetemekkel. :/ Ez így lefestve elég undi.
Szóval a nagy kérdés: mivel lehetne a réseket betömíteni és mivel lehetne a bogarakat kiírtani?
A pest tech gél nem mérgező se emberre se kutyára se macskára.
Csövekre, kivetőpántokra, csapokhoz, konyhai gépekhez, sarkokhoz tettem. Fürdő, wc, konyha. Gyakran felsöpörtem.
Előtte az összes lyukat betömtem, ahol a lakásba tudnak jönni. pl bejárati ajtóra gumitömítés, szúnyogháló, csövek és szellőzők mellé szilikon.
13-as
Használd a google keresőt. Jófogás, Ebay, marketplace, vatera...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!