Hogyan lehetne elkussoltatni a madarakat a kertben?
Figyelt kérdés
Nyitott ablaknál alszom mert éjjel és hajnalban kellemesen le tudom hűteni vele a házat.
De a kertben hajnalban amikor az első kis világosság megjelenik de én még aludnék akkor az összes kis rohadék egyszerre nekiall egymásnak pofázni. Vagy 5-6-10 fajta van a különböző hangok alapján. Szeretném ha az én telkemen csend lenne. Nem szeretném bántani őket, de menjenek máshová. Mit lehet tenni?
Vigasztaljon az, hogy mások meg fizetnek érte, hogy "madárdalos" reggelük legyen.
2022. máj. 30. 15:36
5/15 anonim válasza:
Füldugó. Én abban alszom szinte bárhol. Vagy klíma.
2022. máj. 30. 15:44
6/15 anonim válasza:
#1 az ilyennek a belvárosban meg a forgalom zaja lenne a baja, mennyi ilyen van😀 sehogy se lehet kielégíteni, bárhova költözne baja lenne valamivel. Ki kéne lőni az űrbe ott nem csicseregnek a madarak.
2022. máj. 30. 16:00
7/15 anonim válasza:
"Hogyan lehetne elkussoltatni a madarakat "
Ekkora tanyasi bunkónak is van internetje?!
Lője ki már valaki az űrbe, de tényleg!!
2022. máj. 30. 16:05
8/15 anonim válasza:
A zűrben meg ott vannak az ufókok, üstökösök, napszél, űrszemét...
2022. máj. 30. 16:11
9/15 anonim válasza:
Tényleg a füldugó a megoldás.
A madarak nem akarnak téged idegesíteni, hidd el, ők csak élnek.
Viszont te nem tudsz tőlük aludni, ez is érthető.
A füldugó megoldja ezt a problémát és békésen tudtok egymás mellett élni (és aludni).
:)
2022. máj. 30. 16:14
10/15 anonim válasza:
Költözz Pestre a belvárosba, ott nem él meg semmi madár, kivéve a fosós galambok, de azok hajnalban úgyis ki vannak ütve a csípősmindengyros maradékától, kussolnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!