Legyek ellen valami megoldas ?
Kösz jól!
Remélem, hogy a tiéd is jól érzi magát a menhelyen ahová beadtátok szegényt.
Normális, tiszta, higiénikus helyen nincsenek legyek, csak ott ahol olyan putrisak a körülmények, vagyis ahol jól érzik magukat. Ilyenek azok a helyek ahol rendkívül nagy kosz, a mocsok, és/vagy állatokat tartanak pl. disznókat, teheneket stb...
A légy egy okos állat és csak ott érzi jól magát, ahol talál magának bőven táplálékot. Ilyen pl. a ló- és disznószar, romlott ételek, dögkutak, kutyatenyészetek, mocskos konyhák, putrik stb...-k környezete.
Nálunk Bp.-en pl. szinte egész nap tárva-nyitva a teraszajtó, de még nem láttunk idén legyet a lakásban, pedig kertes családi ház.
Igaz, hogy itt senki nem él mocsokban és senki sem tart haszonállatokat a pázsitján.
Nézd! Nem én élek valami trágyázott fertő közepén, hanem ti.
Nem az én egészségem van veszélyben, hanem a tiétek.
Nem az én ételeimet köpik be a legyek, hanem a tiéteket.
Nem nálam szállnak rá az elől hagyott ételekre közvetlenül a trágyákról, hanem nálatok.
Nem engem fertőznek majd meg, hanem titeket.
Jópofáskodhatsz, de -mint tudjuk- a legyek a szaros-rohadós környezetet szeretik, és több millió légy nem tévedhet!
Na pá, kisgyerek.
Neked tenyleg beteg az agyad… 😰 éljél jobb eletet mint most, és talán nem akarsz elnyomni magadba valamit… szeretnél ilyen “ fertőbe” élni, tovabbi valaszra toled nincs szuksegem
Pusza paraszt, kivanom javuljon az eleted jobb iranyba, es csak annyi problemad legyen mint nekem a legyek 😘
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!