Egérszagot milyen modon tudok megszüntetni? A ház egyik helységében egérfogora akadt egér.Valoszinüleg több is volt mert egérszagot érzek ott még most is.
meg kell keresni a döglött egereket vagy a fészket! Mikor utoljára ilyen történt én kipakoltam az adott helységet. Minden letakarítva került vissza, a döglött egerek is meglett, és a szag megszűnt.
Tény ráment egy hétvégém.
Ezután egy munkatársam hozott nekem Topshopos ultrahangos kártevő riasztót: [link] 2 éve vettem 2 db 7000-ért, valószínűleg csak a burkolat változott.
Egyik a ház 1/3-nál, a másik a ház 2/3-nál van bedugva. 2 éve egy egeret sem láttunk, nincs megrágva és össze szarva semmi. De még a padlásfeljáróba és a padláson sem találtam kakit, az őszi lomtakarításkor.
Pókok ellen hatástalan! Sőt konkrétan rákötötte a mocsok a hálóját... :))
Az egérszagot az egér vizelete és ürüléke okozza. (Vagy a döglött egér, de ti ne mérgezitek, ha jól gondolom.)
Valószínűleg van még egér, ami termeli a szagot. Ezeket meg kell fogni, utána mindent kipakolni és kitakarítani. Vagy ha ez nem, akkor várni, és semmi nem tart örökké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!