Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egérszagot milyen modon tudok...

Egérszagot milyen modon tudok megszüntetni? A ház egyik helységében egérfogora akadt egér.Valoszinüleg több is volt mert egérszagot érzek ott még most is.

Figyelt kérdés
Bár jo ideje egeret nem fogtunk de valami egérszag azért még mindig érezhetö.Ugy vettem észre hogy a szellöztetés nem sokat használ.
2022. ápr. 7. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

meg kell keresni a döglött egereket vagy a fészket! Mikor utoljára ilyen történt én kipakoltam az adott helységet. Minden letakarítva került vissza, a döglött egerek is meglett, és a szag megszűnt.

Tény ráment egy hétvégém.

Ezután egy munkatársam hozott nekem Topshopos ultrahangos kártevő riasztót: [link] 2 éve vettem 2 db 7000-ért, valószínűleg csak a burkolat változott.

Egyik a ház 1/3-nál, a másik a ház 2/3-nál van bedugva. 2 éve egy egeret sem láttunk, nincs megrágva és össze szarva semmi. De még a padlásfeljáróba és a padláson sem találtam kakit, az őszi lomtakarításkor.

Pókok ellen hatástalan! Sőt konkrétan rákötötte a mocsok a hálóját... :))

2022. ápr. 7. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az egérszagot az egér vizelete és ürüléke okozza. (Vagy a döglött egér, de ti ne mérgezitek, ha jól gondolom.)

Valószínűleg van még egér, ami termeli a szagot. Ezeket meg kell fogni, utána mindent kipakolni és kitakarítani. Vagy ha ez nem, akkor várni, és semmi nem tart örökké.

2022. ápr. 8. 06:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat a segitséget.
2022. ápr. 12. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!