Ez milyen rovar lehet?
Figyelt kérdés
Ezt a rovart reggel felkelés után láttam a takarómon és nagyon megijedtem. Nem könnyű kivenni, mert nagyon kicsi. Valakinek van ötlete mi lehet ez?
Attól tartok, hogy ágyi poloska és nagyon félek is ettől az eshetőségtől...
Válaszokat előre is köszönöm!
2022. márc. 3. 11:19
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam, de megmondom őszintén valamilyen szempontból hasonlít, valamilyen szempontból nem és nincs jó szemem ehhez...
2022. márc. 3. 12:04
3/5 anonim válasza:
Kicsi is, a képminőség sem a legjobb, de ágyi poloskára nagyon nem hasonlít. Inkább kenyérbogár, vagy valami hasonló. De tényleg nehéz kivenni, szóval pontosabbat mondani nem tudok.
4/5 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy ágyi poloskára nem hasonlít. Szerintem kenyérbogárra se, mintha mintás lenne.
Jobb kép kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!