Ózon jó lehet hangyák és poratka ellen is?
Köszi. Hangyákat nem tudtam kideríteni, honnan jönnek, hol a konyhában a mosogató körül ólálkodnak, hol a kád körül, ami meg teljesen a másik sarka lakásnak és ott aztán biztos nem szoktunk morzsázni :) és nemrég egy harmadik szobában az ablakpárkányon találkoztam velük. És mindig csak pár darab itt-ott, nem az a sorban menetelés.
Karácsonykor kint maradt a pulton egy doboznyi mézeskalács, de egyáltalán nem jöttek rá. Egyik reggel egy ugyanonnan levett teljesen bezacskózott zsemlét vágtam fel, abban meg volt vagy 30 darab, jáj. Szódabikarbónát is már próbáltam porcukorral összekeverve kirakni. Meg élesztőt is, mert máshol azt olvastam. Pár napig kint volt, nem másztak bele. Meg a DM-ben kapható csapdát, de abba se láttam egyet se bemenni. Mondjuk zsemlébe még nem raktam szódabikarbónát... :D
Egyébként ilyen egész apró, szinte átlátszó, világos barna hangyafaj, szóval persze akár lehetnek sok máshol is, csak pl. a parkettán nem látjuk a barnán a barnát :) És emeleti társasházi lakás, ahol eddig a vagy 20 év alatt sosem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!