Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Patkány elriasztására az...

Patkány elriasztására az ultrahangos rágcsálóriasztók közül melyik hatékony? Márkanév, tapasztalat jöhet! Lehetőleg olyanok írjanak, akik már próbálták ezeket az eszközöket.

Figyelt kérdés

2021. dec. 7. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

az érdekes, hogy szétment a fejed tőle, mivel ultrahangon üzemelnek. Vagyis ember SEMMIT nem érzékel belőle.

IGen, valószínű ezért gyártják ezeket, pláne visszavásárlási garanciával, mert sz.rt sem érnek....

Tudnám olyan minek pofázik valamiről, amikor még fotóról se látta az adott eszközt....

2021. dec. 10. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest hogy "ultrahang", elég hallhatóan sípolt, legalábbis én és anyósom hallottuk. Apósom egyáltalán nem, őt nem zavarta.

Tudod egyénenként változó, hogy milyen frekvenciát hallasz még. Ez miért újdonság? :D

Miért ne láttam volna az eszközt? Mint írtam, volt ilyenünk. Szüleimnek is volt. Anyósoméknak is. Igen, működött mindenhol, néhány napig-hétig.

Ha ilyen egyszerű lenne elzavarni a rágcsálókat, akkor senkinek nem lenne egérgondja...

2021. dec. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!