Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Penészölőt hol lehet kapni?...

Penészölőt hol lehet kapni? Mit érdemes használni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Rákerestem, én a Szavo penészölőt találtam amit a tescóban lehet kapni.

Állandóan átázik a fal a szomszodból, pedig már egyszer megjavították, és penészedik.

Az említett tescós Szavo jó lehet? Más üzletben nem lehet kapni valamit erre, pl. Sparban?

Ki milyen szert használt, mi vált be ilyenre?

2020. máj. 24. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatos a nedvesség, akkor hiába használsz bármit! A penész okát kell megszüntetni.
2020. máj. 24. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem ilyen egyszerű. A biztosítót sem érdekli, kifogások vannak bőven. Már voltak kint szakemberek a szomszédnál is megcsinálni, de a nedvesedés folytatódik. Amíg ez van, kéne valami, amivel a penészt legalább valamennyire megfékezzük, mert nem túl egészséges.
2020. máj. 24. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A szavó nem tescos, bárhol lehet kapni.

De elég veszélyes, és a többi is. Szóval óvatosan.

Domestos vagy más hipó is jó.

De tényleg meg kéne oldani a fal szigetelését. Vagy vmi cső szivárog?

2020. máj. 24. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha bárhol lehet kapni, az jó.

Úgy volt, hogy megcsinálták, és mintha nem ázott volna tovább a fal. Aztán később mégis újra ázott, azzal már nem nagyon akartak foglalkozni.

2020. máj. 24. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt ne hagyd annyiban. Amúgy is a Savo és társai csak a penészspórákat távolítja el. Ez az a szürke látható rész. Tehát esztétikai megoldás, amit pár hetente majd ismételgetni kell. Maga a penészgomba mélyen benne van a falakban és akkor is ártalmas, ha nem látszik a falon. Meg kell szüntetni a vizesedést, mert hosszú távon az egészséged fogja bánni.
2020. máj. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!