Ez ágyi poloska?
És nincs valami ötletetek, mi csíphet minket? Ez már a 2. bogárfajta, amit találtam. Itt az előző kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kartevok__11370668-so..
szóval az ágyban szobában, lakásban nem mászkálhat semmiféle bogár, akármilyen kedves is.
Ezt nem tudom mi, mert még sosem láttam áyi poloskát. Van egy javaslatom: kérj egy ózongenerátort pár napra, és csukott ablak, ajtó mellett ózonozz. Napi 3x 1/2 óra pont elég...persze ehhez az ágyat lepedőstől, matracostól szét kell szedni, hogy a kis pernahajderek ne tudjanak elbújni..
Mint tudjuk, az ózon mindent megöl...akár bacilust, vírust, bogarat.
Mászkálni mászkálhat. A gond az, hogy valami összecsípi a kisbabám, engem, a férjem. Nem találjuk, mi az. A csípés egy kis idő elteltével szúnyogcsípésszerűen néz ki és viszket is, sokáig megmarad. (Ezt a belinkelt előző kérdésem él írtam le.)
Elég idegörlő így aludni (ha tudnék), hogy lerakom a kicsit és éjszaka valami összecsípi...
Hasonlítsd össze a fényképedet ezzel:
Nincs értelme csak a te lakásodban irtani, hanem meg kell kérdezni az alattad-fölötted lakókat (szomszédokat) is, mert sosem marad meg csak egyetlen lakásban, hanem terjed a szomszédokhoz is. NINCS MIT SZÉGYELLNED. Érdeklődj és mindenhol irtassátok ki egy erre létesült céggel. A mi lépcsőházunkban tatabányai cég (Bábolna) végezte. Tudjatok róla, hogy egy irtás sosem elegendő a már létező lerakott peték miatt.
Az ágyneműn nem látsz kis fekete pöttyöket? Ezek lennének a döntő nyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!