SOS! Ez milyen bogár lehet? Csíp, a csípése viszket, mintha szúnyogcsípés lenne.
Felújítottunk, panelban lakunk: kifestettünk, padlócsere, beépített szekrénycsere. Erre megjelent ez a valami. Először az egyik szobában, csak a kislányomat (10 hónapos) csípte. Mikor az első képen levőt elkaptam (lefújtam Raid-del), több csípés nem volt olyan 2-3 hétig, sőt azóta rajta nincs is. Tegnap engem csípett meg 4 helyen, a nappaliban. Most kaptam el a második képen láthatót.
Olyan max 1 centi, hosszúkás, érdekes háromszöges mintájú a háta. Nagyok a csápjai. Mászik. Mivel most is láttam, ezért gondolom, hogy nem csak éjszaka jön elő.
A második képtől kezdődően egy most rendelt pizzásdobozban készült képek láthatóak, abba mászott bele - még az asztalon volt. Így a bogár melletti területen csak morzsa/... van, azt hagyjátok nyugodtan figyelmen kívül.
Csotany!!
Nekunk is volt. Igy barmklyen fotorol felismerjuk!!!
15-20 %-os tomeny ecettel kiirtottuk.
Beontottem a konyhaszekreny moge.
Elotte meg draga irtoszeft rendeltunk.
Ma voltam valahol, ahol apró, de nagyon apró légy kullemű kis rohadékok voltak és csíptek mint a rosseb.
Ilyesmi nem lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!