Csapok körül elleptek a hangyák, mivel lehetne megszabadulni tőlük?
Figyelt kérdés
A konyhába már leszórtam sóval a csap körül a pultot, egy ideig azt hittem ez megoldás lesz, de másnapra ugyanúgy ott mászkáltak csak kevesebben. Fürdőszobába szintén járkál pár, ott kitakaritottam a kádat vegyszerrel, de ugyanúgy ott vannak. Nem olyan brutálisan sok a mennyiségük, de nyilván zavaró nagyon.2021. márc. 15. 13:11
1/2 anonim válasza:
Meg kell keresni, hol jutnak be, és azt kellene megszüntetni. Persze ez sokszor nem egyszerű, mert elég nekik egy hangyafejnyi lyuk is a bejutáshoz, nálam is így volt.
2/2 alletta válasza:
nekem a sütőpor bevált, vonulási útjukat végig szórtam sütőporral, el is tűntek egy idő után. gondolom bevitték a bolyba.
pici, apró hangyák voltak.
ez tavaly volt, most megint a fürdőszobában grasszálnak.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!