Lakáson BELÜL a bodobácsokat el lehet valahogy tüntetni?
Több kérdés is van már tudom, de érdemleges választ egyik alatt sem látok főleg, hogy egyik kérdésnél se házon belül van probléma a bodobáccsal. Ártalmatlanok, nem bántanak stb tudom, de én házon belül nem akarok tartani egyet sem. A ház idén lett felújítva, sehol egy rés sincs, ahol be tudnának jönni. Sokan védik őket elhiszem, de kétlem, hogy örülnének neki, ha ülsz a kanapén és mindig mászik egy a lábadon vagy az étkezőasztalon, a TV-n vagy bárhol máshol. Konnektorba dugható rovarírtó hat ellenük? A fújós szerek/koncentrátumok nem hiszem, hogy túl jó ötlet lenne, mert nem csak egy ponton vannak, hanem mindenhol a házon belül. Ágyat, bútorokat nem szeretném befújni vagy lekenni velük.
Ui.: Továbbra is tisztában vagyok vele, hogy ártalmatlanok, de csinálják házon kívül. Köszönöm.
"sehol egy rés sincs, ahol be tudnának jönni"
???
Akkor csak az lehet, hogy direkt viszi be valaki őket, ha maguktól nem tudnak. :)
Nézd át még egyszer a nyílászárókat, mert az tutibiztos, hogy lesz valami rés, valami nem zár jól. Esetleg parapetes konvektor, ablakkeret, vagy egyéb dolog mellett van repedés.
Baker ez az amit az Oviban még úgy hívtunk, hogy Suszter bogár, mert egy olló van a hátán.
Amúgy ez egy poloskaféle, szereti a meleget meg a párát, de utálja a tisztítószereket szóval gyakrabban kell takarítani tömény tisztítószerekkel amik azért nem roncsolják a felületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!