A Raid Max mászórovarirtó kártékony macskákra?
Mai napon fújtam be vele az egyik szobát, lehet tőle baja a cicának? Nem engedtem bemenni, és ha kártékony számára, akkor megoldható, hogy egyáltalán ne menjen be.
Ha veszélyes rá, hány napig ne hagyjam bemenni a szobába?
Mivel emberekre, különösen gyerekekre lenyelve, belélegezve akár halált is okozva mérgező, én a kutyát-macskát sem engedném be.
Én csak akkor engedném be, ha már a rovarok eltűntek és ahova szórtam belőle felmostam.
Lenyelve egy kisgyereknek is kb. egy decit meg kell innia belőle, ha igazán komoly problémát akar. Szóval, egyáltalán nem olyan veszélyes. Ha csak nyalogatja a lefújt tárgyakat, attól nem lesz még egy hasmenése se. A benne lévő két hatóanyag a "gyakorlatilag nem mérgező" kategóriába tartozik.
Macskáknál előfordul, hogy extra érzékenyek valamire, amire az ember nem, de szerintem se a cipermetrin, se az imiprotrin nem ilyen.
Azért az nem baj, ha nem engeded be a macskát addig, ameddig fel nem mosol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!