Hogy tudnék pókmentesen élni?
Igen, a kérdés komoly. Még lehetetlen megoldások is érdekelnek.
Cseszettül félek tőlük, már egy hajszáltól is összerezzenek néha. Meg a tudat, hogy SOHA nem vagyok biztonságban. A baj ott kezdődik hogy majdnem minden nap találok egyet a szobámban a belebotlás-félék széles skáláján, és nem túlzok! Nagyon furcsa nekem, mert a szobámat (emeleti) pár napja nyaltuk ki teljesen porszívóval (ez okból), meg egy ideje gyakrabban porszívózok, szeretek is, minden szokatlan sarkot, radiátor belsejét, meg nem is sorolnám.. És b.szottul ijesztő, hogy sokfélékre lelek. Mindig engem kell megtalálniuk, aki a legjobban fél, ezt értem, de van valami tipp mégis? Bízok a hasznos válaszokban, ötletekben.
Senki nem szereti, ha pók van a lakásban, ráadásul a pókháló is ronda. De ha a pókiszonyod ennyire erős, akkor annak a neve arachnofóbia és pszichoterápiával kezelhető.
Utána sem fogod szeretni a pókokat, de fogod tudni helyén kezelni a dolgokat.
Én is a terápiára szavaznék.
Valamennyit segíthet a szúnyogháló, rovarriasztó meg a hasonló hókuszpókusz, de nem lehet eltüntetni őket. Így pedig nem lehet normálisan élni.
Nem fogja azt mondani, mert ennek köze nincs a takarításhoz!
Ez egy ismert fóbia, nem te vagy az egyetlen.
Volt aki felhőkarcolóból ugrott ki egy pók miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!