Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Az ultrahangos kártevőriasztók...

Az ultrahangos kártevőriasztók tényleg működnek?

Figyelt kérdés

2020. márc. 4. 07:57
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
79%
Vettem. Nem a legolcsóbbat. 6000 ért. Terménytárolóba. Hemzsegtek az egerek. Nem monom hogy nincs de kb 95% al csökkent a számuk. Úgy gondolom bevált
2020. márc. 4. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Nem, és még rohadt drága is. Ha megveszed és nem működik készségesen felajánlják, hogy visszavásárolják, így bajuk nem származik az üzletből. DE bizton állíthatom, hogy teljességgel hatástalan.

Vettem én is pelék miatt, kimondottan olyat, amit pelék ellen is ajánlottak, elég húzós áron. A pele szó szerint lesz-rta! Ellenben a patkányfogó hatásosnak bizonyult!

2020. márc. 4. 08:42
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Az előttem szólónak meg bejött... Lehet akkor én lettem csak átverve? :D

Mindentudó, te kitől vásároltad?

2020. márc. 4. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Szart sem ér. Se a vakond, se az egér ellen nem működött, pedig én is 10 körül vettem darabját (külön az egérhez, külön a vakondhoz)

Azóta van két házi cicám, azok intézik a vakondokat és az egereket is.

2020. márc. 4. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Én napelemes vakondriasztót vettem, mert akciós volt a tescoban, és rá volt írva hogy rágcsálók ellen is jó.

Kitettem a garázs mellé, 2 db volt a csomagban.

Azóta egérnek nyoma sincs, és egész télen működött, még kevés fény mellett is...

2020. márc. 4. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

A conradban vettem, 5000ft-ért patkány ellen.

Nálam bevált, ha hallottam, hogy zörögnek a padláson, bedugtam a szobámban, és pár perc után síri csend lett. Utána elég hosszú időre nem jöttek elő.

Aztán lehet, vannak süket egerek, pelék, mormonok, meg nyűvek, azokra valóban nem használ.

2020. márc. 4. 10:56
 7/8 mindentudó99 ***** válasza:
50%
#3 neten rendeltem
2020. márc. 4. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem bevált. Hálózati tápellátásost vettem másodjára, az elemes szart sem ér. Egér, patkány ellen már működött nem egy esetben.
2020. márc. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!