Keserű Omerta vagy Omerta T?
Figyelt kérdés
A kérdés egyszerű. Szereztem mindkettőből egyet, de csak az egyiket tartanám meg. Melyikre szavaznátok? Szimpatikus a táras verzió, de nyilván a tár, illetve a mechanikája is sérülékeny, illetve akcióban "lassú" pont. Ezek alapján várom a voksokat.2019. dec. 13. 18:03
1/2 anonim válasza:
Nekem nincs jó tapasztalatom a keserű márkával.
Egy revenge 14-M gumilövedékesem van 3 év alatt 4 tárat lőttem ki vele és az elsütő billentyű rugója eltört.
Akihez elvittem megcsináltatni ő mondta, hogy ez gyakori hiba. Ezen kívül a tár forgató mechanikával is szokott probléma lenni a keserűknél. Ő az Alfa márkát szokta javasolni mert sokkal megbízhatóbb, tartósabb és jobban ki van dolgozva.
Ezen kívül még az enyém nagyon lefele hordott. 5-6m távolságból 20cm-el ment lejjebb a lövés.
Miután lereszeltem az első irányzékból egyébként egész jó lett.
Véleményem szerint a szórása nagyon jó, és brutálisan erős.
A kidolgozása tényleg eléggé elnagyolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!