Peneszes a velurbor csizmam. Mit lehet vele kezdeni?
A foberlo meg honapokkal ezelott elarasztotta a lakast vizzel, mialatt en tobb napot tavol voltam. A sajat cuccait mentette, a cipoimet hagyta rohadni. Mind csuromvizes es peneszes volt mire visszaertem, am a tobbirol 1-2x lemosas utan eltunt.
Van viszont a kedvenc csizmam, velurbor, amin azota is fekete pottyokben ott van a penesz. Mit lehet vele kezdeni? Amivel nem karositom a cipot
Kuka
A biztosítónak be lett jelentve?
Én is az ecetet mondom, hathatós szer penész ellen.
Nem mindenki dobál ki drága csizmákat anélkül, hogy megpróbálná megmenteni!(Kivéve, ha anyuci-apuci-pasi pénzeli őket és nem ők dolgoznak a pénzért)
Simán neki lehet esni, ki fogja vinni és ha foltos lesz, utána át lehet festeni velúrbőr festékkel.
Ha valódi bőr, akkor tönkre vágja. Kőkemény lesz és egy velúrbőrt még csak nem is zsírozhatsz.
Hát, ha van a kérdezőnek tapasztalata ázott velúr ápolásában akkor nincs baj.
Egyébként az előbb pont azt találtam az egyik velúros ápolós oldalon, hogy ecetes ronggyal dörzsölés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!