Budapestről kiköltözők, Ti is futottatok bele ebbe a hibába?
Szép házikó, szép környezet, hamar eljutsz Budapestre, településen a kisebbség száma 0, vagy nagyon minimális, erre:
A szomszédaid, és baráti köre, kb(stock fotó):
De erre már csak x hét után jössz rá.
Ha zöld űrlények élnének itt, akik embereket esznek, és emésztenek 1 hónapon keresztül élve, annak jobban örültem volna....
Na most betöltött.
Hát figyelj, ilyen prolik mindenhol lesznek, mivel Magyarországon vagyunk :)
Örülj, hogy nem cigányok.
viszont, lehet hogy normális emberek, attól még mert igénytelenül öltözködnek, és a legolcsóbb sört isszák.
Igen, ha olyan családi házas övezetre vágysz, ahol kicsit elitebb emberkék laknak, ott gondolom nem tudtál volna venni a pesti panel árából házat :)
Hát ezek sem a CSOK-tól gazdagodtak meg:)
Nézd a jó oldalát! Máris befogadtak, közös szelfid is van. Mi kell még?
Én a bal alsó vagyok.
Nem is, a jobb alsó.
Az még nem lenne baj, hogy léteznek, a baj az, hogy eléggé zajosak, úgy a maguk módján.
A szomszéd asszony már úgy őrjöng a férjével, hogy rezonálnak az ablakok, a gyerekek a házunk falának rugdossák a labdád, szemben van egy kisebb placc, eleinte még csak hgyztak oda, most már kkálnak is, megfejelve hányással.
Múltkor rajtam is röhögtek valamiért, azt azért megkérdeztem volna, mi olyan tréfás rajtam.
És mindezt egy nagyon szép tér közelében, templom, park, padokkal, gondozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!