Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jász-Nagykun-Szolnok megyéről...

Jász-Nagykun-Szolnok megyéről mi a véleményetek? Jó, élhető része Magyarországnak?

Figyelt kérdés
Láttam ,hogy valaki kiírta,hogy Zala megye jó része Magyarországnak erre mondom én nem tudok semmit sem Szolnok megyéről kíváncsi vagyok milyen állapotok vannak ott. Ezért is tettem fel a kérdést.

2019. júl. 11. 14:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem az ember bárhol érezheti jól magát nem az a lényeg hogy van e látnivaló vagy hogy mennyire gazdag az adott település aki tudja élvezni ami van az bárhol lehet boldog. Én imádom tiszaburát és látom hogy ténylegesen mi van itt. A média és az előítéletes emberek felfújják az egészet. Nem azt mondom hogy gazdag környék de teljes mértékben élhető. Aki pedig azt kívánta hogy tűnjón el az összes roma mélységesen szégyelje el magát. A Burai szomszédunk is roma és nála önzetlenebb emberrel még nem találkoztam a vöröskeresztnél dolgozik és egy csomó embernek segít nap mint nap szóval 4. Néha gondolkozz mielőtt beszélsz
júl. 22. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!