Ma Magyarországon hol lehet élhető városban lakható lakást benni maximum ötmillió forintból?
Viccesnek találom a trollkodást, de ez igen erőltett, ha lehet inkább hagyjuk, a kérdező meg én is normális választ várunk...
Amúgy igen, egy putri itt a helyzet, ha nem vállalsz 20 gyereket akkor fordulj fel elv uralkodik.
5-ös: Nem akarok kötözködni, de nem csak a nyugdíjas nincs helyhez kötve. Rengeteg munka végezhető online manapság már, nekem van videóvágó, weblapkészítő, sőt zenei producer ismerősöm is akik mind-mind otthonról melóznak. Digitális nomádnak lenni manapság már nem ritka és az otthon végezhető munka sem azt jelenti amit 10-15-20 évvel ezelőtt (bedolgozás, karkötők gyártása, hirdetésekre kattintgatás, stb.).
Csak azért írtam le, hogy legyen egy kis szemléletváltás. :)
Persze a magunkfajták (én grafikus vagyok, szintén otthonról melózom) pont nem akarnak a világ háta mögé elvonulni. Én pl. félévente más országban lakom.
Jó neked, de nem mindenki grafikus:)
Tudod, vannak àcsok, kőművesek, pincérnők, biztonsàgi őrök, szakàcsok stb.Ezek az emberek is szeretnének megélni, mert attól, hogy nem atomfizikusnak tanultak, még nekik is kijàrna a normàlis színvonal!
Kérdező, #1 hsz. vagyok.
27 évig éltem Gyöngyösön, a szülővàrosom, de egy retek, szar semmi lett belőle.
Délelőtt 10-kor kínàlták nekem a drogot, úgy, hogy rendőrautók korzóztak a Gyöngyszöv előtt.
Ezt csak azért írtam le, hogy még ott sem kapsz 8-10 millió alatt lakàst/hàzat.
Tény, apàm megörökölt hàza eladó, 5 millióból kijön, de költeni kell rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!