Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Győr környékén hol érdemes...

Győr környékén hol érdemes házat venni?

Figyelt kérdés
Ház vásárlás küszöbén állunk, tudtok esetleg véleményt mondani a közeli falukról? Negyed órás távolság max, távolabb nem szeretnék menni.

2019. jún. 26. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Pattanj autóba a munkába járós/ hazamenős időpontokban, és nézd meg neked mi fér bele.

Sokszor a távolabbi lesz a gyorsabb.

2019. jún. 26. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Mennyi az annyi? Az sem mindegy ám!
2019. jún. 26. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyre durvább a helyzet bejutás szempontjából. Nagyon nagy a forgalom reggel, minden irányból.

Én Nyúlon lakom, ez talán azért jó, mert több úton is be lehet menni Győrbe.

2019. jún. 26. 23:29
 4/10 A kérdező kommentje:

A pénz szerintem mindegy, amúgy is drágák mindenhol Győr környékén.

15 percnél többet nem nagyon szeretnék utazgatásra szánni, ezért nem is kilométert írtam, hanem időt.

Tapasztalat érdekel, mert voltam olyan faluba, ami normál esetbe 15 perc kb, de kijutni egy főútra a faluból 5 percig is eltarthat ha forgalom van (és lehet keveset mondtam)

2019. jún. 27. 07:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én Öttevényen élek, szeretem. Busszal a megállók miatt 20-25 perc, vonattal 13. Igaz nagy a forgalom, de elviselhető. Ezen kívül Abda is jó hely. Most állunk házvásárlás előtt, Péren nézelődünk, onnan is gyorsan be lehet jutni Győrbe, Töltéstava szintén jó választás. Esetleg Nyúl, Écs környéke, de Vének-Gönyű sem rossz. Illetve Szigetköz fele Újfalu-Zámoly, vagy Kisbajcs-Vámos vonal.
2019. jún. 27. 13:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2019. jún. 28. 07:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Annyi még eszembe jutott, hogy Gönyűre műszakváltásokkor az audi miatt nehézkes lehet kijutni, ott szoktak lenni nagyon szép dugók. Ugyanakkor Győrben a Szent Istvánon is, akkor Öttevény-Abda vonalra nehezebb kijutni. Kérdés, hogy merre fele dolgozol, mert ha az ipariparkban, akkor mindenképp csúcsforgalomra kell számíts.

Nézelődj Győrújfalu környékén,és a Szigetközben (laktunk ott is) elég jó környéknek mondható. Öttevényt is ajánlani tudom, ha szeretnél többet tudni róla,írj nyugodtan még, mesélhetek.

2019. jún. 28. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak azon múlik, hol dolgozol. Értelmetlen Csanakra vagy Abdára költözni, ha az ipari parkban dolgozol és ugyanígy értelmetlen mondjuk Zámolyra költözni, ha az autópálya fontos.
2019. jún. 28. 09:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Árkád környékén dolgozom, onnan gondolom mindegyik irányba macerás eljutni a rossz időpontokban.
2019. jún. 28. 10:12
 10/10 anonim válasza:
Enese, Rábapatona, Ikrény
2019. júl. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!