Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Belevágjak így a házvásárlásba?

Belevágjak így a házvásárlásba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 26 évesen és több év külföldi munka után eljutottam oda ,hogy haza költözök és házat szeretnél venni. Nézegettem 11-12 milliós közepes állapotú házakat. Győrtől 25-30 km-re vannak. A gond az ,hogy kb nem maradna semmi megtarkarított pénzem. Lehet ,hogy utána jönne valami váratlan kiadás és megszívnám. Viszont a ház meglenne , autóm van és minden más is amit akartam tehát eszméletlen tartalékokat nem kellene felhalmoznom, nincs mire már gyűjtenem. Max arra ,hogy az ízlésem szerint alakítsam a házat de arra ott a hátralevő életem. Nyílván hamarosan otthon is munkába állok . Így érdemes az egész pénzem kiadni? Persze tartalékolok 2-3 százezret amiből élek de ennyi. Mit tennétek a helyemben? Nyílván átnézetéssel sok minden kiderül de az sem 100%-os
2019. jún. 25. 21:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
16%

Én is a ház vásárlása mellett vagyok, mert senkinek nincs a zsebében a varázsgömb, hogy mi lesz 10 év múlva.

Az biztos, hogy a Kérdező 26 éves, kell neki egy önálló lakhatás és ha házat szeretne, akkor legyen ház!

Az pedig, hogy 2008-ban egy kelenföldi panel 10 millió volt, teljesen reális, most sem érnek többet. Nem lesznek olcsóbbak az ingatlanok, csak drágábbak és ha a Kérdező erre a fórumra hallgat, akkor 2-5 év múlva, 30-on túl majd üres zsebbel fog a testvérénél nézelődni megtűrtként, vagy veheti nyakába megint a világot.

Most még, míg be nem lendül a falusi CSOK, lehet venni jókat normális áron, utána már tényleg necces lesz és a Kérdező sem lesz fiatalabb.

Igenis lehet kapni nagyon jó házakat GyMS megyében (is) csak megfelelően kell körbejárni a kérdést.

[link]

2019. jún. 26. 19:39
 22/23 anonim ***** válasza:
33%
Ezekből a régi falusi házakból mesés otthont lehet varázsolni és hatalmas udvar jár melléjük, amiből szintén csodát lehet kihozni, csak a fantázia és a pénztárca szab határt. A felújítás sok pénzbe fog kerülni, de nem kell mindent azonnal megcsináltatni. Mindenféle házban élnek emberek, lassan fel lehet újítani kívül-belül.
2019. jún. 27. 11:18
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

Aha, csodát lehetne kihozni, jaa, de igen, ott van a lehetne szó. Lehetne persze, mindent lehetne, úgy 10milliióért megveszi, meg plussz harmincmilliót rákölthet, aztán pöpec kis házikója lesz.

Felőlem aztán azt csinál amit akar. Pénztemető az biztos. Olyanba kéne fektetni pénzt, ami hozza is, nemcsak viszi a pénzt.

2019. jún. 27. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!