Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért szólják le ennyire...

Miért szólják le ennyire Pomázt? Oké faluvége/városvége az gáz de az hol nem szokott az lenni most őszintén?

Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egy ismerősöm lakott Pomàzon. Azt mondta, jó hely, a bejárás is jó, de sok a cigány. Más gondja nem volt vele.
2019. jún. 25. 06:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért elég sok ott a kisebbség, az a csokos hazsor amit a hévhez húztak fel pedig borzalom
2019. jún. 25. 08:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem Pomázt szólják le, csak egyes részeit.

Nézd meg a hirdetéseket, ahol 16 millió egy üres telek az a jó része, ahol meg emeletes házzal együtt 4 millió az a rossz.

Egyébként Pomáz hatalmas, ha nem nézed meg alaposan és beválasztasz, akkor kocsi nélkül 3 napra való élelemmel indulj el, míg valami közlekedési eszközre akadsz!

2019. jún. 25. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Közlekedés szinte csak autóval oldható meg, kivéve, ha a hév közelében laksz. Azt én is olvastam, hogy sok a roma lakos, de nem mindenhol. Én egyszer felkerekeztem a dombokra (a főútról jobbra), ahol a temető van és eltátottam a szám. Szép házak, gyönyörű kilátás a dombtetőről. De ott nyilván nem szegények és egyedülállók élnek. Ugyanezt megtettem a balra eső dombokon is, mert kerestem egy lovardát, ami a hegytetőn volt, földúton, már szinte Pomáz határán, no az vegyesebb. Arra voltak nagyon szép házak és lepukkantabbak is. Autó nélkül megoldhatatlan az ilyen részek megközelítése, de télen még azzal is necces.
2019. jún. 25. 17:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem valóban igaza van azoknak hogy egyes részei pl fél órák a hévtől.De ár/érték arányban tudtok jobbat?Hogy annyiért ami Pomázon van egy átlagosabb környéken ház hol kapsz jobbat?
2019. jún. 25. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Vidéken, falvakban alacsony áron kaphatsz nagyon szép házakat, de ott nincs munkalehetőség, és Budapest mondjuk 100 vagy 200 km-re van. Annyit meg mégsem lehet naponta ingázni. Az agglomerációban egyébként szinte magasabbak az árak, mint Budapesten. Ilyen pl. Göd, Dunakeszi, Vác, Fót, mert jó a közlekedés (vasút, sárga busz).

Akinek vidéken háza van (nem a száz éves, lerobbantakra gondolok), annak általában van autója is, nekik nem gond más településre bejárni dolgozni.

Aki megszokta a nagyvárost, azt, hogy akár éjszaka is le tud ugrani az éjjel-nappaliba, a dohányboltba, hogy választhat a nagyáruházak közül, ha kimaradt valami a főzéshez, akkor 10 percre van kisbolt vagy zöldséges, éjszaka is 15 percen belül eljut mondjuk egy ügyeletes patikába, az Pomázon szenvedni fog.

2019. jún. 25. 23:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs gond Kérdező, csak legyen egy autód, de legalább tudj bringázni, amivel eljutsz az állomásra.

Autóval, busszal ingázni Budapestre oda-vissza kész idegösszeomlás, de a HÉV-el 20 perc alatt a Batthyány téren vagy, ahol ott a metró.

2019. jún. 26. 09:52
 8/8 Barnabas333 ***** válasza:
Én nem szólom le, Újpesten van jó munkám és még vacillálok Pomáz,Vác,Mogyoród,Őrbottyán és Pécel között, hova költözzek ki. Sok mást már kiejtettem, esetleg Fót...
2019. aug. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!