Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tényleg van olyan őrült, aki...

Tényleg van olyan őrült, aki kifizet ingatlanosoknak ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
Rengeteg nagyértékű házat/lakást is ingatlanosok hirdetnek, több100 milliós ingatlanokat. Egy 200 milliós ház után is elkérnek 5%-okat (+áfát, amit ugye sose közölnek előre)?

2019. jún. 23. 09:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%

19: Hogy gyűjtötted ezt a statisztikát? Magyarországról beszélsz egyáltalán egy magyar oldalon?

Itt az embereknek jellemzően 1 ingatlanjuk van csak, hol is laknának máshol, mikor az eladott ingatlan árából fogják megvenni azt, ahova el tudnak költözni?

2019. jún. 25. 14:02
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

"Amikor már harmadjára kell átkocsikáznod csúcsforgalomban a város túlfelére, mert a vevőjelölt pont most ér rá"

Ez sajnos ilyen.Volt egy kis horgásztanyám a Tisza mellett,a 7. érdeklődő vette meg.Egyébként pedig alkalmazkodjon a vevőjelöt.Akit valóban és komolyan érdekel az úgy is elfog jönni az általam adott időpontban,a többi meg csak időrabló bohóc.

2019. jún. 25. 14:17
 23/26 xswerdy ***** válasza:
100%
az ingatlanosok terjesztik magukról, hogy kiszűrik az ingatlan-turistákat. Nagyon sok ingatlant néztem már meg ingatlanossal, soha nem kaptam olyan keresztkérdéseket, amik a kiszűrést szolgálták volna. Soha nem kellett bemennem az irodába, ahol felvették volna az adataimat. A megtekintés végén szoktak aláíratni egy papírt, hogy ott voltam, és ő mutatta be az ingatlant, és ha ajánlatot akarnék tenni, őt keresem majd.
2019. jún. 26. 11:52
 24/26 anonim ***** válasza:

Én ingatlan értékesítéssel foglalkozok régóta, az elmúlt években vettük pár lakást családon belül, de sosem vettünk magánszemélytől.

Az eladó és a vevő között elég kemény anyagi érdekellentét áll fenn, aki nem képes beadni a lakást egy irodához attól milyen rugalmasságra számítsak, amikor árról kell beszélni?

Elviszi a jutalékot? Na és? Ha jól végzi a munkáját, akkor az eladónak és a vevőnek is keres pénzt.

2019. nov. 3. 14:11
 25/26 anonim ***** válasza:
51%
24: Jó vagy matekból?
2019. nov. 3. 16:41
 26/26 A kérdező kommentje:

LOL, hogy keres nekem pénzt, ha -5%-ot lecsíp?

Ennyi erővel eleve kevesebbért hirdetem, nagyobb az esélye hogy elviszik. Sok lakás ezért ilyen drága, mert a kedves ingatlanos rárakatja az 5%-át, aztán úgyis alkudnak belőle persze, de ő az irányár után veszi fel a jussát :)))

2019. nov. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!