Tényleg van olyan őrült, aki kifizet ingatlanosoknak ennyi pénzt?
19: Hogy gyűjtötted ezt a statisztikát? Magyarországról beszélsz egyáltalán egy magyar oldalon?
Itt az embereknek jellemzően 1 ingatlanjuk van csak, hol is laknának máshol, mikor az eladott ingatlan árából fogják megvenni azt, ahova el tudnak költözni?
"Amikor már harmadjára kell átkocsikáznod csúcsforgalomban a város túlfelére, mert a vevőjelölt pont most ér rá"
Ez sajnos ilyen.Volt egy kis horgásztanyám a Tisza mellett,a 7. érdeklődő vette meg.Egyébként pedig alkalmazkodjon a vevőjelöt.Akit valóban és komolyan érdekel az úgy is elfog jönni az általam adott időpontban,a többi meg csak időrabló bohóc.
Én ingatlan értékesítéssel foglalkozok régóta, az elmúlt években vettük pár lakást családon belül, de sosem vettünk magánszemélytől.
Az eladó és a vevő között elég kemény anyagi érdekellentét áll fenn, aki nem képes beadni a lakást egy irodához attól milyen rugalmasságra számítsak, amikor árról kell beszélni?
Elviszi a jutalékot? Na és? Ha jól végzi a munkáját, akkor az eladónak és a vevőnek is keres pénzt.
LOL, hogy keres nekem pénzt, ha -5%-ot lecsíp?
Ennyi erővel eleve kevesebbért hirdetem, nagyobb az esélye hogy elviszik. Sok lakás ezért ilyen drága, mert a kedves ingatlanos rárakatja az 5%-át, aztán úgyis alkudnak belőle persze, de ő az irányár után veszi fel a jussát :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!