Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tényleg van olyan őrült, aki...

Tényleg van olyan őrült, aki kifizet ingatlanosoknak ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
Rengeteg nagyértékű házat/lakást is ingatlanosok hirdetnek, több100 milliós ingatlanokat. Egy 200 milliós ház után is elkérnek 5%-okat (+áfát, amit ugye sose közölnek előre)?

2019. jún. 23. 09:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

#10: az ingatlanok nem szűrik ki az ingatlanturistákat, hiszen nincs meg rá az eszközük. Már mégis higy gondolod? Hogy szűrik ki?

De a kérdésre válaszolva : nem 5%-ot fizetnek hanem jóval kevesebbet. Csak bolobd szerződik 5#-ra ingatlanossal. (Én egyáltalában nem szoktam de nem ez volt a kérdés)

2019. jún. 23. 15:49
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

10: A legutóbbi eladásunkkor 15 érdeklődőnk volt, ebből 11 mutatás lett, az kb. 11x30 perc, ebből 2 db volt ingatlanossal, amit több résztvevő miatt nehezebb volt összeszervezni, ezért több időnket vette el, mint az ingatlanos nélküli mutatás. Az is idő volt, amíg az ingatlanosnak megtanítottuk a lakás történetét, jellemzőit, előnyeit, hátrányait. Szóval nem kevesebb, hanem több időbe kerül ingatlanossal.

Az az előtti lakás 3 érdeklődőből elkelt.

2019. jún. 23. 17:41
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

Ja, meg még egy órát kell biztosítani az ingatlanosnak, hogy ő is készíthessen fotókat, meg még egy óra a szerződéskötés.

Ez mind kidobott idő.

2019. jún. 23. 17:42
 14/26 anonim ***** válasza:
19%
Hát hogy szűrik ki? Úgy hogy felveszik a rendszerbe az adataikat. Na már most itt kiesik a fele, mert nem akarja megadni az adatait. Vajon miért? Mert csak üres leselkedő azért. De van további szűrés is hidd el. Hasonló területen dolgozom ahol nagy pénzek forognak. Megtanultam hogy kell lerázni az ilyeneket. Pár keresztkérdés aztán már húz is a francba.
2019. jún. 23. 17:49
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

14: Tegyük fel, hogy ez igaz. (Nem igaz, rendszeresen adok-veszek lakásokat, nagyon durva csalásokat csinálnak az ingatlanosok, anyagi kárt okoznak konkrétan, befagyasztják a 2 család élethelyzetét, stb. Kommunikálok más eladókkal, vevőkkel, ugyanerről számolnak be.)

Tegyük fel, hogy igen, spórol nekem 1,5 órát a vevők szűrésével.

Megér az 6-8 milliót?...

2019. jún. 23. 18:00
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
#14: én sem engedem, hogy felvigyék az ingatlanosok a saját rendszerükbe sz adataimat. Pedig sosem voltam ingatlanturista. Viszont az összes ingatlanos akivel lakást néztem telefonon egyezrette velem a helyszint. Ez nem magyar szokás, külföldön is így megy, igaz ott még csak bérlő voltam
2019. jún. 23. 20:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már harmadjára kell átkocsikáznod csúcsforgalomban a város túlfelére, mert a vevőjelölt pont most ér rá, aztán meg csak savanyú arccal nézelődik odabent, te is elgondolkodsz rajta, mennyivel kényelmesebb ingatlanosra bízni. Hja, a kényelemnek ára van.
2019. jún. 24. 09:56
 18/26 anonim ***** válasza:
51%

17: Te odaadod a kulcsot idegennek és nem mész oda a mutatásra?

A tulajok 99%-a benn lakik az eladó ingatlanában és nem hagyja ott a felszerelt lakását, meg egyébként is ott van, mert ott lakik...

2019. jún. 24. 13:34
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze.

Az en varosomban az elado ingatlanof 2/3 butorozatlan, biztos a tulajok ott alszanak a foldon...

2019. jún. 24. 13:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az örökösöknek is rengeteg idö, veszödség a potenciális vevökkel foglalkozni.."

Pláne akkor ha a reális ár 2X-ért hírdetik az ingatlant mert ugye ilyenkor mindenki ebből szeretne egy pillanat alatt milliomossá válni.. :-)

2019. jún. 25. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!