Tényleg van olyan őrült, aki kifizet ingatlanosoknak ennyi pénzt?
#10: az ingatlanok nem szűrik ki az ingatlanturistákat, hiszen nincs meg rá az eszközük. Már mégis higy gondolod? Hogy szűrik ki?
De a kérdésre válaszolva : nem 5%-ot fizetnek hanem jóval kevesebbet. Csak bolobd szerződik 5#-ra ingatlanossal. (Én egyáltalában nem szoktam de nem ez volt a kérdés)
10: A legutóbbi eladásunkkor 15 érdeklődőnk volt, ebből 11 mutatás lett, az kb. 11x30 perc, ebből 2 db volt ingatlanossal, amit több résztvevő miatt nehezebb volt összeszervezni, ezért több időnket vette el, mint az ingatlanos nélküli mutatás. Az is idő volt, amíg az ingatlanosnak megtanítottuk a lakás történetét, jellemzőit, előnyeit, hátrányait. Szóval nem kevesebb, hanem több időbe kerül ingatlanossal.
Az az előtti lakás 3 érdeklődőből elkelt.
Ja, meg még egy órát kell biztosítani az ingatlanosnak, hogy ő is készíthessen fotókat, meg még egy óra a szerződéskötés.
Ez mind kidobott idő.
14: Tegyük fel, hogy ez igaz. (Nem igaz, rendszeresen adok-veszek lakásokat, nagyon durva csalásokat csinálnak az ingatlanosok, anyagi kárt okoznak konkrétan, befagyasztják a 2 család élethelyzetét, stb. Kommunikálok más eladókkal, vevőkkel, ugyanerről számolnak be.)
Tegyük fel, hogy igen, spórol nekem 1,5 órát a vevők szűrésével.
Megér az 6-8 milliót?...
17: Te odaadod a kulcsot idegennek és nem mész oda a mutatásra?
A tulajok 99%-a benn lakik az eladó ingatlanában és nem hagyja ott a felszerelt lakását, meg egyébként is ott van, mert ott lakik...
Ja persze.
Az en varosomban az elado ingatlanof 2/3 butorozatlan, biztos a tulajok ott alszanak a foldon...
"Az örökösöknek is rengeteg idö, veszödség a potenciális vevökkel foglalkozni.."
Pláne akkor ha a reális ár 2X-ért hírdetik az ingatlant mert ugye ilyenkor mindenki ebből szeretne egy pillanat alatt milliomossá válni.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!