Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kisebb tartozás a közműveken,...

Kisebb tartozás a közműveken, előző tulaj nem akarja kifizetni?

Figyelt kérdés

pár 10ezres összeg, azt mondta hogy ez férjen már még bele, mert jó áron vettem a lakst, (ami tényleg igaz, de ő elfogadta egyből az ajánlatomat).

Szerintetek kifizessem, vagy civakodjak vele?

2019. jún. 20. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
birtokbavételit bevitted a közművekhez? Át lett írva az óra? Onnantól semmi dolgod vele.
2019. jún. 20. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Átíratás után te fizeted a fogyasztást .Előtte meg a volt tulajnak számlázzák ki .
2019. jún. 20. 16:55
 3/6 mindentudó99 ***** válasza:
Ha tartozás van nyilván még nincs átíratva vagy ettől függetlenül az új tulajon követelik. Mindkettő lehetséges. Szerintem nyeld le most már. A volt tulaj nem akar fizetni mit csinálsz perelsz pár tízezerért? Még tavaj volt a tvben egy ficó evekig pereskedett nem volt vize a házba. Még az előző tulajnak kikötötték százezres tartozás miatt. Hiaba íratta at meg új tulaj a szolgáltató nem köti vissza a vizet míg a tartozás nincs rendezve. Az volt meg a fő gond míg nem került a nevere a közmű a szolháltató nem adott ki adatot a tartozás nagyságáról. Röhej.
2019. jún. 20. 17:32
 4/6 Estádio de Felchút ***** válasza:

Ki a bánatos lóherét érdekel, hogy az előző tulajnak milyen tartozása volt/van?!

Pecót megveszem, kifizetem, birtokbaadáskor meg írunk birtokbaadási jegyzőkönyvet, benne a mérőórák állásával oszt csá.

Szolgáltatóhoz bemegyek, átíratom, nulláról indulok. Pont lesz*rom, mit csinált az előző tulaj.

2019. jún. 20. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a "ez férjen már még bele" hozzáállás nem túl biztató... eladók gyöngye... azért nekem nem lenne pofám a saját 50-60 ezres tartozásomat megpróbálni kifizettetni a vevővel.
2019. jún. 20. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Már a tiéd a lakás? Át lettek íratva a mérők? Hol szerepel tartozás? Tulajdoni lapon, vagy csak a közműnél? Ha utóbbi, akkor tenni kell rá magasról, majd ők lerendezik egymás között.

Ha tulajdoni lapon már lakásra terhelték, akkor inkább kifizetném, csak haladjunk.

2019. jún. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!