Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nyíregyháza melyik részére...

OliviaMoore kérdése:

Nyíregyháza melyik részére nem javasolnátok a költözést?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 11:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Vasùtállomás huszártelep környèke, jósaváros tízemeletesek környèke, örökösföld. Utóbbi környèke mondjuk elèg felkapott, lakóparkos, csak a paneltenger nem tuti. Körút zajos rèszeit is kerülnèm.
2019. jún. 15. 11:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A víztorony környéke is tele van esténként balhézó arcokkal, és az Arany János, a Toldi, és a buszállomás is elég necces helyek.

Különben a hétvégi estéken a belvárosban sem árt vigyázni, mert sok a bulizni feljött pulyák között a beszívott, kötekedő-lehúzó hülyegyerek. Minket egyszer egy péntek este a Hősök terén

talált be egy csapat brahiból verekedni akaró nyomorult, de szerencsére épp akkor parkolt le melletünk egy rendőr, így egy laza szóváltáson túl nem lett folytatása a dolognak.

Különben szomorú, hogy az egész város milyen mértékben putrisodik el.

2019. jún. 15. 12:26
 3/17 anonim ***** válasza:
22%

#1 neked fogalmad sincs az általad említett helyekről, vagy direktbe rosszat akarsz a kérdezőnek... Husztártelep (és környéke)? Költözz te oda... De a többi se kivétel. Ezzel az erővel a Tüzér utcát és tőle jobbra eső környéket is mondhattad volna...

Ahova érdemes költözni:

- Sóstóhegy, Sóstófürdő (nagyon jó de drága helyek)

- Oros bizonyos részei

- Nyírpazonyi rész (pár km-re a várostól)

- Bujtos (megint csak drága, de jó hely)

- Szarvas utca és környéke

- Szilvavölgy lakópark és környéke

- és talán még a Korányi kertváros

Ezeken kívül a többi nem jó hely, lepukkant régi épületek, panelok, néhol cigányos.

2019. jún. 15. 12:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A Búza téri piac környéke is ultra gáz. Kökemény Balkán az egész hely.
2019. jún. 15. 12:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
12:33...olvasd el újra a kérdést.
2019. jún. 15. 13:29
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
#5 így vagy úgy de megválaszoltam a kérdést. Nem a rosszakat említettem, hanem a jókat, amiből kevesebb van...
2019. jún. 15. 17:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, az elő jól válaszolt, te meg leszóltad
2019. jún. 15. 17:52
 8/17 A kérdező kommentje:
Stadion utca?
2019. jún. 15. 18:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A Stadion utca elég nyugis.
2019. jún. 15. 18:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem putrisodik, szépen fejlődő város, én úgy gondolom van jövője. Természetesen keleten van, itt az ukrán határ is, a környéken sok a c, de ez eddig is megvolt. Én éltem a fővárosban, Veszprémben, Debrecenben és Miskolcon. Budapestnél szerintem ezerszer tisztább és biztonságosabb. Veszprém, nyugat-mo kellemesebb, jobb a mentalitás. Miskolc rosszabb, de amúgy az sem vészes és jobb az éjszakai élet, pörgősebb a város, de c problémából jóval több van. Debrecennel kb. egykutya.

A 3-as amúgy jól leírta a jó környékeket, azokat én is javaslom.

Leugatni, lepontozni viszont nem kellett volna, a kérdező a rossz környékeket kérdezte, én pedig azokat írtam le. 1-es voltam.

2019. jún. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!