Ti laknátok ebben a házban ennyi pénzért ilyen körülmények között?
Nos, erről az ingatlanról lenne szó. 6 millió forintról lett alkudva az ingatlan 5,2 millióra.
Ezt az ingatlant személyi kölcsönből tudnám megvenni, úgy , hogy 6.8 milliót vennék fel amiből megtudnám csinálni a jogosîtványt, és autó is tudnék venni, és még maradna is valamennyi. Ennek a felvett összegnek 7 éven keresztül havi 108.000 forint lenne a törlesztője. A havi fizetésem 215.000 forint, amiből elmenne még további 25.000 ft utazásra+ rezsi. ( télen a fa miatt több lenne )Barátnőm fizetése 80.000 ft.
Az ingatlan külterületen található, 2 közvetlen és egy távolabbi szomszéddal. Szóval igen... mindenkitől messze, főleg a munkahelytől, ami 40 km utazás lenne. Az állomas kb. 1,2 km-re található, de végig földes utak vannak mindenhol, és erdős környezet.
Szóval... ti laknátok ilyen feltételekkel és ilyen környezetben ebben az ingatlanban ?
Nem.
- túl rossz helyen van
- túl nagy lenne a törlesztő
- rossz a statika
- rossz az elosztás
- kicsi a hely
Belül szépen felújították, otthonos és barátságos, kívül is rendben van, csak be kéne vakolni, viszont az 55 nm-t én személy szerint kicsinek tartom! Egy felújított ház 6 millióért nagyon olcsó, főleg Pest megyében, de ártól függetlenül én magát a lakóteret tartom kicsinek, legalábbis családalapításnál szerintem zsúfolt lenne! :/ A 40 km-es ingázás munkahelyre határeset, persze ha anyagilag nem futja közelebbi/nagyobb házra, akkor egészen okés!
Összegezve: én még azért néznék más házakat is, de ez feltétlenül potenciális jelölt maradhatna!
Az ilyenek azt hiszik, azért mert pörög az ingatlanpiac minden szirt szärt megvesznek..
Az általad linkelt ház eladhatatlan, csak a palimadarat várja. Belülről kultúráltan néz ki, kívül olyan amilyen, de a semmi közepén van.
2-3 misiért még azt mondanám ok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!