Az mit jelent, ha valaki eladja a családi háza fél tulajdonrészét?
Láttam ilyen lakáshirdetést.
"Családi okok miatt"
Akkor ez azt jelenti,hogy valaki össze akar költözni egy idegennel,közös fedél alá?Ez elég érdekes.
Ő nem akar a házban lakni, más balekot akar a helyére.
Általában öröklésnél szokott ezlenni, leginkább akkor ha a tesó az ingatlanban lakik és nem akarja kifizetni a másikat.
Én arra gondoltam,hogy válás,vagy ilyesmi,és az egyik fél menne,de ki akar közös lakásban lakni egy idegennel,úgy hogy előtte "szabadult" meg az élettársától?:D
Mert ugye ez nem bérlés,hogy hó végén felmondod az albérletet,hanem tulajdonrész.
Érdekes.
Igen,ez nem olyan,megnéztem a képeken.
Ki költözne össze egy közös tulajdonú ingatlanba egy ismeretlennel?Ez elég bizarr.
Utolsó!Igen én is valami hasonlóra gondoltam még,hogy a felét bérli vagy később fizeti ki,de egy kisebb városban,kertes háznál eleve a bérlés is szokatlan.
Na,meg aki elakarja adni miért érné meg neki,hogy később,részletekben fizeti ki valaki a maradékot?
Persze ha csak nem jó magas kamatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!