Milyen környéknek számít a XIII. kerületi Béke tér - Szegedi út környéke?
Ha ezen a környéken választanánk otthont, javasolnátok? Jó a közlekedés, biztonság?
Mit tudnátok a környékről mondani?
SZERINTEM, aránytalanul drága.
ÉN, ennyiért már inkább a budai oldalon nézelődnék.
Köszi mindenkinek.
Akkor ha jol ertem, akozlekedes is jo es konnyu bekapcsolodni mas vonalhalozatokba.
Johet barmi mas is, iskolak, orvosok, boltok.
Én azért azt hozzáteszem (minden ilyen kérdésre vonatkozik) hogy menj el személyesen és járd be a környéket.
Amiket leírtak, mint a környékre jellemző tulajdonságok, közlekedés stb. egy dolog. Hiába vannak meg ezek, ha a környék kisugárzása nem fog meg. Én például sosem költöznék oda. Bár jó környéknek tartom, egyetértek az itt elhangzott hozzászólásokkal, de mégis taszít a hangulata. Belehalnék, ha ott kéne laknom.
Szóval a technikai részleteket jó itt megkérdezni, de ne az alapján dönts.
6-os, neked is koszi.
En azert kezzelfoghatobb valaszokra szamitok. Elfogadom, hogy te nem laknal ott, latom probalnal segiteni is, de az, hogy belehalnal, ha ott kene lakni nekem nem mond semmit.
Van valami konkret, ami miatt igy erzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!