Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Azt tényleg teljesen mindegy,...

Azt tényleg teljesen mindegy, hogy egy ház mennyire van kiemelve a talajból? Azt olvastam, hogy teljesen mindegy, úgyis vizesedik. Régi házakról van szó, viszont a gyakorlatban általában nem ezt vettem észre.

Figyelt kérdés
Sok házat megnéztünk, legalább 20-at, és kb. kijelenthetem hogy 10-ből kilenc amelyik dohos volt vagy nedvesedett, az mind nagyon alacsonyra volt építve a talajtòl és amelyik nem volt nedves az magassabbra volt. Mégis mindenhol azt olvasom hogy teljesen mindegy mennyire van kiemelve egyház a földből. Ez miért van?
2019. máj. 29. 16:24
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
Minden a vízszigeteléstől függ. Ha van nem lehet nagy baj. Bár az esőfelverődés így is gondot okozhat ha alacsony az alap. Ha viszont vájog házakról beszélsz ott szigetelés nem igen van. Ha dombon van kiemelve akkor az sokat számít bár úgy is vizes.
2019. máj. 29. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Idézzed fel magadban az általánosban tanult hajszálcsövességet.

Ha nincsen vagy elöregedett a szigetelés, akkor akár az első emeletre is felkúszik a víz a falakban.

2019. máj. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!