Mennyiért vehetném meg ezt az ingatlant? Többi lent.
Próbálok részletes leírást adni az ingatlanról:
Nagyjából 50 nm es alappal rendelkezik, 2888 nm-es saroktelken. A tulajdonsa elmondta hogy nem lakták mióta megvették kb 22 éve de néhány felújítási munkát eszközöltek, pld fa ajtó-és ablakcsere. 1 szoba van aminek a fala a tetején picit megrogyott egy beázás során alján vizesedés nyomai látszódnak. Falazata vályogtégla. 1 előtere van fala repedezett(lényegében az összes falon van repedés. 1 konyha ami jobb állapotban van mint a többi szoba. Fürdőszoba nincs, egy kialakított helység van amibe wc van illetve egy mosdó. Van egy spajz is. Villanyvezetéket cseréltek, közmű bent van, kivéve a gázt. Párszor az évek során már betörtek. Kertje nem gondozott, a fű méteres. Tetőtere jó állapotban van, néhány cserép van elcsúszva. Hátul a vakolat leesett, látszik a vályog.
Mennyit érhet ez az ingatlan? A tulajdonosa 3 millió forintra tartja. Mennyiért mehet az ilyen?
Leírás alapján nehéz megmondani. Az ár függ attól is, hogy hol van az ingatlan.
Pl: Így leírva ha Budapest XVI. kerületében van akkor érhet 9-10 milliót is ( a telek miatta is) de ha pl. Iborfia faluban van az ingatlan (létező falu, összesen 8-an laknak ott) akkor még 3 milliót sem ér meg. Számít, hogy milyen a közlekedés a közeli városba, van-e munkalehetőség. Családosoknak számít, hogy van-e a közelben óvoda, iskola, orvos stb
Heves megyében hol?
Csak azért kérdezem, mert sem mindegy hol veszel.
Pl: Pétervásárán reális ár. De Novaj faluban már megkaphatod 2 millióért vagy kevesebbért is.
( én is nemrég vettem szintén Heves megyében ingatlant)
Kedves Kérdező!
Gyakorlatilag leírtad, hogy egy elhanyagolt romhalmaz az egész.
Ennek a rendbetétele sok millió Ft és rámehet a gatyád is.
Nem tudom, hogy mi a vonzó neked ebben a "házban"??
Miért nem keresel egy olyant ami egyben van?
Én egy fillért nem adnék egy 22 éve lakatlan, repedezett 50m2-es vályogért és ezt halál komolyan mondom!
Ebből mire ház lesz nagyon alaphangon 6-8 milliót bele kell dobjál és akkor 10-11 millióból van egy kicsi vályogházad.
Heves megyében milliószor különbeket kapsz 3 millióért, még csak nem is cigányos helyeken.
Itt vannak a Heves m-i 3 millió alatti házhirdetések, amik 15 km-ig vannak Egertől.
Keress egy viszonylag normálisat normális helyen, ezt meg hagyd a fenébe!
Vedd meg ezt, ez nincs rossz helyen, 2,5-ért biztos megkaphatod, viszonylag egyben van és nagyon vizes nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!