Most már örökre ilyen drágák lesznek az ingatlanok? Vagy érdemes kivàrni?
20# mi az istenért kell idekeverni a polikiàt meg irigy ellenzékizni? Komolyan ez már beteges, hogy mennyire kényszeresen beszélnetek kell a politikàròl és védeni a szart meg promòzni a családtàmogatò bullshiteket.
De áruld már egy légyszíves, hogy ha igénybe venném a 10 milliót és nem születik valamiért gyerek, akkor mi a szart csinàljunk, amikor az 50 ezres törlesztő àtcsap piaci kamatozàsúba? Meg mi a garancia rá, hogyha születik is tényleg àtvàllalja az állam a kamatokat és ez így lesz a hitel lejàrtàig? Valahogy elvesztettem a bizalmam a manyup lenyúlàsa és az ltp 48 órán belül kinyíràsa után.
Egyébként ha figyelmesen olvastad volna az utolsó kommentem, azt írtam, hogy a hitel összeg nagyságával van bajom. Jelenleg kb 20 milliót kéne felvennünk.
1-5 millió között fel mernék venni, de a 20 milliós hitelnél az is jobb és biztosabb, ha albérletben maradok.
21# köszönöm az ötlet, tényleg elgondolkodtató. Egyre nagyobb igény van a garázsokra, hiszen féltik az autót az emberek és a lakások előtti parkolók nem túl biztonságosak és hely sincs mindig.. Jó ötlet, köszi.
Én nagyon-nagyon remélem, hogy szép lassan a fiatalság visszaszivárog vidékre, és muszáj lesz ott kezdeni valamit a helyzettel. Ergo munkalehetőség, gyárak, üzemek, infrastruktúra fejlesztés.
Ez az állapot úgyse tartható fel örökké. Budapest férőhelyei is végesek. 10 millió ember nem fér oda :) Márpedig mai trend szerint BP-n kívül nincs élet.
Majd lesz. Csak idő kell hozzá.
Nézzetek körül perem kerületekben, ha Budapestről van szó és a közvetlen agglomerációban is. Amikor mi 16 millióért vettük két éve a lakásunkat (újszerű tégla) 1 km-re a közig. határtól, bent a városban egy ilyen a duplájába került. Nekünk megérte kicsit kijjebb jönni. Mondjuk amúgysem akartunk Budapest belvárosában élni.
Ha ingáztok, akkor érdemes HÉV, vagy vonat közelébe költözni, az nem érvágás annyira.
Érdekes a kérdést így visszaolvasni 2021 augusztusában. Azóta volt egy koronavírus. Idén meg elszálltak az anyagárak és az ingatlanárak is.
Az járt jól aki hitelt vett fel végül és még "olcsón" megvette az ingatlanát.
Vidékkel az a baj hogy már itt is szállnak el az árak, viszont vidéken és közel a nagyvárosokhoz azért nincs annyi jól fizetőképes meló. Egy kádárkockáér is el akarnak kérni 20 milla környékét az egyszerű embernek a kis fizetéséből már kezd ez is megfizethetetlen lenni mert a fizuja már szinte a megélhetőségre elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!