Miért jobb egy társasház, mint egy kertes, hogy még drágábban is az előbbi kell az embereknek?
Mert ők otthon a kényelmes életet szeretik,meg az egymáshoz való közelséget.
A kertes családi házak ahogy mondják "az én váram,én házam "
Egy ilyen helyen mindig van munka,nagyon sok féle .
Szerintem erre csakis az elmebetegség lehet a magyarázat.
Kb. mintha lenne pénzem Ferrarira, de inkább ugyanannyiért Trabantot veszek...
"Kb. mintha lenne pénzem Ferrarira, de inkább ugyanannyiért Trabantot veszek..."
Nagyon demagóg hülye példa, gondolom színekből is csak a feketét meg a fehéret ismered.
1. Nem minden társasház "heringlét"
2. Rezsiköltség alacsonyabb, mint egy családi házé
3. Felújítási költségek megoszlanak
4. Nem kell füvet nyírni, falevelet összeszedni, sövényt nyírni
Ezenkívül még sok-sok előnye van, majd megírják mások.
Soha nem költöznék társas házba.Hallgassam mások családi életét,ki mit is csinál éppen .Még azt is hallani hol folyik a víz,mert a csövek nagyon jól vezetik a hangot .
Vagy éppen nem lehet hangosabban zenét se hallgatni,mert szomszéd már veri a falat. Egy polcot nem tehetek fel este,vagy reggel korán,mert már prüszkölnek is szomszédok.
Nem olyan jó ám ilyen helyen lakni,nagyon sok dolog miatt keletkezik itt harag .
Szerintem nem jellemző, amit írsz, hogy kertesben éltek eredetileg, és onnan dobbantanak társasházba.
Aki eleve ott lakik, és a szülei, családja közelében szeretne élni, az egyszerűen ott marad a környéken, nem költözik el 15 km-rel arrébb, mert nehezebbé válna az élete úgy. Aki tud lakást üzemeltetni, még nem tud házat üzemeltetni. Olyan is van, hogy valaki azért nem válik el, mert a háztartás üzemelésének ahhoz a feléhez nem ért, amit a párja szokott csinálni, és fél, hogy mi lesz vele egyedül egy ingatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!