Miért nem a bérlést támogatják a röghöz kötés helyett?
"Menni kell, válogatni a munkahelyek között és karriert építeni, nem becsontosodni egy városba és családot nevelgetni."
Neked hány évesek voltak a szüleid, amikor iskolába jártál? Ők is így csinálták, hogy jöttek-mentek, hogy neked folyton iskolát kelljen váltanod? Nagyon imádtad, hogy folyton ott kellett hagyod a(z éppenhogycsak) barátaidat, hogy állandóan a beilleszkedéssel kellett bajlódnod? Vagy egyáltalán hány évesen gondolod így?
Mert a berles draga.
Amikor berelsz akkor valakinek a hitelet fizeted plusz ado, plusz haszon.
Ha sajat hazad van akkor csak hitelt fizetsz es elobb-utobb tied az ingatlan.
Arrol nem is beszelve hogy a hazadat ugy alakitod ahogy akarod, az alberlet meg olyan amilyen...
Ha koltozni akarsz akkor pl kiadod a hazad es berelsz ott ahol munkat kapsz
11: Amit beidéztél javaslatot, tartalmazza, hogy NE alapíts családot, mert az nem jó.
Olvasd már el, mire reagálsz!
"11: Amit beidéztél javaslatot, tartalmazza, hogy NE alapíts családot, mert az nem jó.
Olvasd már el, mire reagálsz!"
Te elolvastad?
Amit beidéztem, annak kapcsán kérdeztem. Nem azt kérdeztem, hogy szerinte alapítson-e az ember családot (mert én is felfogtam, hogy szerinte ne), hanem hogy hány évesen gondolja így - mert szerintem lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem gondolta át elég alaposan. Ha visszaemlékszik a saját gyerekkorára, a saját szülei, a saját családja helyzetére, akkor talán rájön, hogy más szempontok is vannak az életben, mint karriert építeni bármi áron.
14: Ő azt mondja, nem a családalapítással kell foglalkozni 40 éves korig, az kedvez az utazásnak, karrierépítésnek, amiről szerinte szólnia kell egy ember életének 40 éves koráig. Te meg azt firtatod, hogy amikor a szülei már családot alapítottak, akkor is úgy éltek-e, mint ha nem lenne családjuk. Nem arról beszélsz, amiről ő, nem arra reagálsz.
De mindegy, mert a többiek válaszoltak már neki a kérdésére.
"Te meg azt firtatod, hogy amikor a szülei már családot alapítottak, akkor is úgy éltek-e, mint ha nem lenne családjuk."
Nem azt firtatom, hanem azt, hogy hány évesen gondolja úgy, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!