Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen az élet Salgótarjánban?...

Milyen az élet Salgótarjánban? Most készülök odaköltözni. A reális ingatlanárak miatt.38/f

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 22:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"De mit fogtok dolgozni?"

Salgótarjánban mit dolgoztál volna?

2019. máj. 10. 17:06
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Mit fogunk dolgozni? Amit találunk. Nyilván ettől is függ a költözés ideje. És persze nem lehet számítani 3-400 ezres fizetésre de van egy saját lakásunk és nem kell albérletre kifizetnünk havi 150-et egy vadidegennek. Nekem nem ér ennyit hogy Pesten maradjak.
2019. máj. 10. 23:42
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként aki írta a másfél milliós eladó lakást az valószínűleg a Zöldfa úton van ami nagyjából egy Hős utcával megegyező színvonal. Salgótarján központjába kell költözni ami egész normális. De menj oda járd be a várost legalább 1x.
2019. máj. 10. 23:47
 34/35 anonim ***** válasza:
63%

Jellemző, hogy olyan emberek fikázzák Salgótarjánt, akik még sosem jártak itt. Csak a tévéből tájékozódnak, "Győzike" stb.

De fogalmuk sincs róla, hogy milyen gyönyörű természeti környezetben fekszik a város, hogy akármerre indulsz el, 100 méteren belül erdő van, csicseregnek a madarak, csodás a levegő, mindenhol zöldet lehet látni.

Én előtte egy olyan városban éltem, amiért jajj nagyon odáig vannak az emberek, pedig de egy putri hely, Istenem..egy ócska betondzsungel volt csak.

2019. máj. 19. 12:41
 35/35 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy aktuális-e még, hogy döntöttél költözés ügyben. Én Salgótarjánban élek, szeretem is, de teljesen igazuk van az előttem szólóknak. A természeti környezet valóban szép, és ezzel vége is a pozitívumoknak. Ennyi megkeseredett, életúnt és kiábrándult embert nehéz máshol találni, mint nálunk. És érthető is: a város évtizedek óta csak pusztul lefelé, aki teheti menekül innen, mert semmi lehetőség nincs. Bár munkát találni, de a fizetések a béka feneke alatt vannak. Ennek ellenére az ingatlan árak emelkednek, tudom, mert én is keresek panelt. Ha olcsóbbat talál az ember, akkor az vagy cigányok lakta részen van, vagy olyan az állapota, ami dózerért kiált. Szóval én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy költözzek-e. Pestről pedig idejönni szerintem egyenlő a mazochizmussal.
2019. jún. 23. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!