Milyen az élet Salgótarjánban? Most készülök odaköltözni. A reális ingatlanárak miatt.38/f
Kedves kérdező!
Nem bántásból, de erősen "túlárazottnak" tűnik az a 4 milliós ár Salgótarjánban, ahonnan minden jóérzésű ember próbál elmenekülni.
Ha nem jön be a számításod és majd el akarod adni, rögtön buksz rajta 2 milliót. (De lehet, hogy hármat.)
Hiszen első kattintásra találtam 1,5 millióért és 1,7 millióért is 55 m2-es panellakást.
Ezek az árak magukért beszélnek!!!!!
Azt csak sajnálni tudom, ha neked ez nem mond semmit.
Nekem pl. azt mondja, hogy még a környéket is kerüld el!!
Ránéztem erre az ingatlanos oldalra, és azt éreztem, hogy még a kádárrendszerben élünk az akkori panelárakkal.
Vagy lehet, hogy ufo vagyok és tudok visszautazni az időben??!
Na, ezek a belinkelt lakások, ilyen állapotukban a rettegett keleti végen (konkrétan Nyíregyházán) 250-300 ezer forintos m2 áron vannak meghirdetve. És el is kelnek...
Pedig itt se tejjel-mézzel folyó Kánaán van.
Ha van 4 milliód a tarjáni rémálomra, akkor azt tedd be önrésznek és vegyél hitellel egy normális helyen levő ingatlant.
Egyik sem árveréses, ne csapd be saját magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!