Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kell félniük a kilakoltatástól?

Kell félniük a kilakoltatástól?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy vettem házat egy családtól. (Rendesen ügyvéd, közjegyző adásvételi..) Több hónapjuk volt arra, hogy kiköltözzenek, lassan lejár az idő, viszont tudomást kaptam arról, hogy nem intézkednek ház ügyben, mintha nem akarnának elmenni. Mivel nem vagyok jártas a témában első ház vásárlóként, így szeretnék információkat gyűjteni arról, hogy mire számítsak.. A határidő végével odamehetek rendőrrel, hogy márpedig tessenek elhagyni az ingatlant?

2019. máj. 3. 06:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amint lejár a határidő, jelzed az ügyvédnek. Majd segít intézni. A kötbér naponta jár. Ne aggódj! (De ha még egy hónapjuk van, akkor miért aggódsz már most?)
2019. máj. 4. 11:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Mert nekem is költöznöm kell innen, ahol most lakom.. és nem szeretnék úgy anyámék nyakára menni, hogy van egy házam. :) Bár még mindig jobb mint a híd alatt. :D
2019. máj. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!