Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A fiatalok tényleg nem jutnak...

A fiatalok tényleg nem jutnak lakáshoz?

Figyelt kérdés
[link]
2019. máj. 2. 15:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%
20: pl lehet egyikük tanár, másikuk kórházi ápolò. Szerinted ebben az esetben nem hasznosak?
2019. máj. 3. 06:21
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

Neeem itt az az általános vélekedés a mérnökök, marketing guruk, AI programozók körében (ebből áll ki a GYK nem tudtad?) hogy 200 ezer forint alatti fizetést csak utcaseprő trógerek kapnak.

Kérdezz már meg 100 mindenféle embert mennyit is keres és mivel? Állítom nagy arányban 130-140 ezer lesz a válasz. Nem pedig mint ti, már említett világi szakmával rendelkező GYK-sok akik 4-5-800 ezer forintot kerestek a kisujjatok megmozdításával, VIDÉKEN...

Jaaaj hagyjuk már a süket dumátokat...

2019. máj. 3. 06:27
 23/32 anonim ***** válasza:
75%
Igen. A gyikon mindenki mérnök vagy informatikus havi 1 milliós fizetéssel. Miert olyan hihetetlen ez?
2019. máj. 3. 10:07
 24/32 anonim ***** válasza:
83%

" hasznos szakmànk van. Én 120-at, ő 160-at keres havonta"

"Akkor mégsem olyan hasznos..."

7# vagyok. A párom tűzoltó, én az egészségügyben dolgozom, levett mintákat elemzek. Szerintem borzasztóan hasznos mindkettőnk szakmája. De szerintem te is úgy gondolnàd, ha a te szerettedet mentené meg mondjuk a párom. Vagy ha az én precízsègem miatt derül ki egy betegség.

Az, hogy egy munka hasznos, még nem jelenti azt, hogy jól fizetik. Ahogy egy jól fizetett állás sem garancia arra, hogy van értelme (lásd a milliós fizetéseket felvevő képviselőket, akik aludni járnak be.. Vagy a botlàbú focistàkat)...

Unalmas már nagyon, hogy aki keveset keres az tuti haszontalan munkát végez

2019. máj. 3. 10:41
 25/32 anonim ***** válasza:
68%
Aki nem mérnök vagy IT-s az mindenki haszontalan. Csak az ő munkájuk hasznos igazán.
2019. máj. 3. 10:49
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

Még vidéken is 100-nál kezdődik egy albérlet. Az 1.200/ év 5 év alatt 6 milla. Ezt az öt évet kellene megoldani szülőknél, nagyszülőknél, társbérletbe, akárhogyan, csak ne feleslegesen kidobott pénzre. Ennyi erővel törleszteni is lehet, és az a saját lesz.

Soha ennyi albérletező fiatalt nem láttam mint manapság. Az utolsó lehetőség lenne amit választanék, azt is záros határidőig.

2019. máj. 4. 08:48
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
26-osnak igaza van. Mindenki Budapesten akar élni, fizetik a méregdrága albérletet. Ez luxus. Utána meg sírnak, hogy nincs saját kecó, mert az állam nem tolja a popójuk alá. Emellé meg lökik a "legalább én milyen mobilis vagyok, bárhol vállalhatok munkát" és a "nem fogok a banknak tartozni" bullshitet.
2019. máj. 4. 11:11
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Annyi, hogy hitelt nem biztos hogy kapna bármelyik fél is (ha párról van szó). Lehet keresnek ketten 300 ezret, abból 150 a lakás + rezsi, marad kb. 100 élni, esetleg félretenni valamennyit.

Hitelt ilyen fizura nem adnak. Legalábbis értelmes összeget. Lehet itt dobálózni a hitel így hitel úgy, nem fog menni. Nagy hitelt is csak az kap akinek pénze van (jól keres).

Keressen ugyanennyit vidéken a pár, albérlet 80-100 ezer + rezsi, 100-150 marad félretenni. Legyünk optimisták, egy év alatt 1.5 millió Ft, 5 év alatt 7.5 mFt. Mit tud venni belőle, egy nagy semmit. Valami lepukkant kádárkockát vagy vályogházat FALUN.

Önerőbe tolják bele? Oké. 15 milliótól kezdődnek az értelmes házak kisvárosban, falun, kell még 7.5 millió hitel. Na azt talán-talán megkapják, együttes erővel. Vagy dolgoznak még 5 évet legalább. Ez már 10 év, gyerek még nincs, élni nem éltek stb., de már legalább közelednek a 40-hez.

2019. máj. 4. 11:47
 29/32 anonim ***** válasza:
26%
Tehát átlag alatti fizetéssel 5 év alatt el lehet érni, hogy saját kecód legyen.
2019. máj. 4. 13:58
 30/32 anonim ***** válasza:
71%

Én nem bánom, ne is rakjak a fiatalok alá csak úgy az ingatlant... Főleg ezek a maiak nem tudjak mi a tisztelet, utalnak dolgozni stb.

Lehet lepontozni.

65/N

2019. máj. 4. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!