Csepel vagy rákoskeresztúr jobb hely?
Érdekes, én csepeliként mondom azt, hogy Erzsébet egy cigánytanya. :-)
Csepelnek vannak nagyon jó helyei is (mint minden kerületnek), el kell menni, szétnézni, melyik környék tetszik, és utána válogatni. A Sétányok, Erdősor utca szerintem nagyon kellemes környék.
Az előttem szólókhoz hasonlóan, szerintem is ezerszer gázabb Erzsébet és Soroksár, mint Csepel. Én mindkettőt messziről kerülném.
Csepelen kiváló a közlekedés. Van lakótelep és kertváros is. A centrumban valóban minden megtalálható. Közbiztonság ezerszer jobb, mint a szomszédos pesti kerületeké. Van cigó bőven, de nem igazán kell tartani tőlük, ezek inkább Erzsébetre járnak át bandázni :D
Rákoskeresztúr közel áll hozzám, legalábbis ami a kertes részét illeti. Csabával, Ligettel, Heggyel és Kerttel ellentétben itt még jónak mondható a közlekedés, minden második busz bevisz az Örsre. Az expressz (E-jelű) járatok egész hamar bentvannak. Vonat is van, egyenesen a Keletibe (bár most épp vágányzári menetrend van). Közbiztonság kiváló, nincs cigó szinte egyáltalán. A lakótelepen, a központban van néha kisebb balhé péntek este, de az is inkább elenyésző, mint rendszeres. A kertvárosi rész mintha vidék lenne, olyan nyugis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!