Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csepel vagy rákoskeresztúr...

Csepel vagy rákoskeresztúr jobb hely?

Figyelt kérdés
Panellakást szeretnék venni, ezen kerületekben találtam számomra megfelelőt.

2019. máj. 2. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Csepel óriási nagy cigánytanya! Én oda biztos nem mennék soha. Ott a szomszédságában Pesterzsébet, az valamivel kulturáltabb.
2019. máj. 2. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes, én csepeliként mondom azt, hogy Erzsébet egy cigánytanya. :-)

Csepelnek vannak nagyon jó helyei is (mint minden kerületnek), el kell menni, szétnézni, melyik környék tetszik, és utána válogatni. A Sétányok, Erdősor utca szerintem nagyon kellemes környék.

2019. máj. 2. 15:59
 3/4 anonim válasza:
70%
Csepelen dolgozom. Nekem is megvoltak az előítéleteim vele szembe, de kellemesen csalódtam. A szomszédos Erzsébet, és Soroksár az tényleg gáz. Pacsirtatelep környékére nappal sem mennék. Rákoskeresztúr, hátránya, hogy nagyon messze van a városközponttól. Nem véletlenül nevezik ezeket a városrészeket rákosborzasztónak. Csepel mellett szól még HÉV. 10 perc a Boráros térről Csepel központja. Van kertváros, ráckevei dunaág nagyon hangulatos. Sűrű az autóbuszhálozat, sok iskola, és ovóda van. Van mozi, bevásárló központ. A központjába mindent el lehet intézni. Semmiféle képen nem ajánlott Csepelen belűl Csillagtelep, a gyár környéke, Háros. Hátránya még az, hogy autósoknak mível szigeten van, dugó esetén nincs kerülőút. Azért az hozzáteszem, hogy Csepel nem Városmajor. Rákoskeresztúr se rossz hely, de többet kell utazni. Mindkét kerület bűnözés szempontjából a pesti oldalon jó értelemben a biztonságosabb kerületek közé tartozik. Rákoskeresztúr előnye még a több zöld terület.
2019. máj. 2. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

Az előttem szólókhoz hasonlóan, szerintem is ezerszer gázabb Erzsébet és Soroksár, mint Csepel. Én mindkettőt messziről kerülném.

Csepelen kiváló a közlekedés. Van lakótelep és kertváros is. A centrumban valóban minden megtalálható. Közbiztonság ezerszer jobb, mint a szomszédos pesti kerületeké. Van cigó bőven, de nem igazán kell tartani tőlük, ezek inkább Erzsébetre járnak át bandázni :D

Rákoskeresztúr közel áll hozzám, legalábbis ami a kertes részét illeti. Csabával, Ligettel, Heggyel és Kerttel ellentétben itt még jónak mondható a közlekedés, minden második busz bevisz az Örsre. Az expressz (E-jelű) járatok egész hamar bentvannak. Vonat is van, egyenesen a Keletibe (bár most épp vágányzári menetrend van). Közbiztonság kiváló, nincs cigó szinte egyáltalán. A lakótelepen, a központban van néha kisebb balhé péntek este, de az is inkább elenyésző, mint rendszeres. A kertvárosi rész mintha vidék lenne, olyan nyugis.

2019. máj. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!